Bijwerkingen van het vasten gedurende drie dagen

October 27

Bijwerkingen van het vasten gedurende drie dagen

Geen voedsel voor drie dagen, ook bekend als een korte snelle consumeren, gaat alleen water of SAP te drinken, maar afzien van alle andere levensmiddelen. U kunt een korte snelle van drie dagen als onderdeel van een detoxificatie-dieet of om gewicht te verliezen snel. Echter kan geen voedsel voor drie dagen leiden tot onaangename en ongezonde bijwerkingen. Raadpleeg een diëtist of uw gezondheidszorg beoefenaar voor advies alvorens op een snel voor langere tijd.

De basisprincipes

Voorstanders van een korte termijn snel als alle of een deel van een detox dieet zeggen het helpt je lichaam te zuiveren door het verwijderen van milieu-toxines en waardoor uw interne organen om te genezen van de stress die ze tegenkomen in uw dagelijks leven. Als een gewichtsverlies tactiek beperkt geen voedsel voor drie dagen drastisch uw calorieverbruik zodat je lichaam op energie winkels vertrouwen moet om brandstof van uw activiteiten. Oude culturen vertrouwd op vasten als een middel van de ziel zuivering. Terwijl het verwijderen van voedingsmiddelen uit uw dieet voor drie dagen leidt tot lichamelijke en geestelijke bijwerkingen, je waarneming van deze effecten kan afhankelijk van je redenen om te vasten.

Fysieke effecten

Fysieke effecten van een korte termijn snel bijvoorbeeld honger, hoofdpijn, vermoeidheid en duizeligheid, aangezien uw bloedsuikerspiegel worden uitgeput. U kan beginnen met het om lichaamsvet te verbranden voor brandstof als je van glycogeen uitgeput, het zetmeel je lichaam opgeslagen in je spieren en lever. Echter, u kan ook beginnen te verliezen van de spier massa zoals je lichaam op uw spier-proteïne als een extra bron van energie en draait om de behoefte aan enzymen, hormonen en immuuncellen. Terwijl je misschien afvallen tijdens deze drie dagen van vasten, zegt het grootste deel van uw gewichtsverlies is te wijten aan het verlies van water en mager spierweefsel, de American Council op oefening.

Mentale effecten

Naast de fysieke vermoeidheid die je tijdens een driedaags snel voelen zou, kan ook optreden geestelijke vermoeidheid, samen met voedsel cravings en prikkelbaarheid. Aan de andere kant, zou u de bijwerkingen van het vasten als een verheffend gevoel dat je met meer focus en energie laat dan u eerder had ervaren. Echter vertelt deze positieve reacties mogelijk gewoon door te geloven dat u helpt uw lichaam, diëtist Katherine Zeratsky van de Mayo Clinic.

Waarschuwingen

Een drie-daagse fast kan gevaarlijk voor uw gezondheid zijn bent u al ondervoed. Het kan uw risico op een aanval van jicht ook toenemen als u gevoelig voor deze voorwaarde. Een snel elke gewenste lengte is gecontra-indiceerd als u zwanger of borstvoeding bent. Bovendien, vasten met het oog op de Ontgifting is onbewezen en wellicht niet noodzakelijk, aangezien uw lever en nieren deze fysiologische functie in je lichaam dienen.


gerelateerde artikelen