Hoe gezond Is natuurlijk verwerkt verdampt rietsuiker?

April 17

Hoe gezond Is natuurlijk verwerkt verdampt rietsuiker?

Suiker is zoet, maar het is niet een gezondheid van voedsel, die is niet te zeggen, dat het hoeft niet een plek in uw dieet--in kleine hoeveelheden. Ruwe suikerriet, gemaakt van de suiker-fabriek, uitgegroeid tot een populair alternatief voor witte of geraffineerde bruine suiker omdat het minder verwerking dan geraffineerde suikers ondergaat. Suikerriet wordt ook gezien als gezonder dan de alomtegenwoordige kunstmatige maïs zoetstof high-fructose corn siroop. Verdampte rietsuiker, die een bruine kleur heeft, verdampt bietensap vandaan komt en valt in de classificatie van ruwe suiker.

Nutriënten

Terwijl verdampte rietsuiker iets meer voedingsstoffen dan geraffineerde suiker behouden kan, bevatten geen suikers grote hoeveelheden van de vitaminen of mineralen. Rietsuiker, zoals alle andere suikers, bevat 4 calorieën per gram. Rietsuiker bevat sucrose, de meest voorkomende natuurlijke zoetstof, die uit twee eenvoudige suikers, glucose en fructose bestaat.

Voordelen

Buiten het effect op je tanden hebben kan, heeft rietsuiker geen toxische effecten wanneer in redelijke hoeveelheden gegeten. Verdampte rietsuiker ook komt uit natuurlijke planten en minder verwerking dan geraffineerde suikers ondergaan. Koolhydraten, ongeacht de bron, ook dienen als belangrijkste energiebron van het lichaam. Rietsuiker kan ook voldoen aan een aangeboren verlangen naar snoep.

Nadelen

Één nadeel van verdampte rietsuiker kon komen van zijn vermeende voordeel als gezonder dan geraffineerde suiker, die sommige mensen te eten meer van het misschien verleiden. Ook eten veel van om het even wat, met inbegrip van rietsuiker, zal leiden tot gewichtstoename. Rietsuiker levert ook geen echte voedingsstoffen. Een gestage dieet van rietsuiker zou leiden tot voedingstekorten--evenals Holten. Zuur, geproduceerd door bacteriën die suikers breken vernietigt tandglazuur.

Labelen

Producten die deze stof bevatten worden vaak aangeduid als met verdampt bietensap. De Amerikaanse Food en Drug Administration, of FDA, bezwaar maakt tegen deze benaming omdat beschrijven van ruwe suikerriet op deze manier lijkt te impliceren dat het product bevat SAP, een voedsel gezien als gezonder dan suiker. Het is de FDA mening dat alleen groente en fruit, niet suikerriet, als "SAP" bronnen dienen kunnen.


gerelateerde artikelen