Wat verteerd organisch materiaal zoals Plaque & Cholesterol?

April 16

Wat verteerd organisch materiaal zoals Plaque & Cholesterol?

Plaque en cholesterol opbouw in uw aderen kan leiden tot een veelheid van gezondheidsproblemen; hart-en vaatziekten, hartaanvallen, perifere slagader vaatziekten en beroertes zijn enkele van de meest voorkomende. Er zijn vele manieren om te richten van overtollige plaque en cholesterol via voedselbronnen, voedingssupplementen en medicijnen. Raadpleeg uw arts voordat u een behandelingsprogramma begint.

Volle granen

Volkoren voedingsmiddelen zoals gierst, quinoa, havermout, tarwekiemen bevatten veel vezels, die uit uw slagaders reinigt. Deze voedingsmiddelen bevatten een oplosbare vezel die cholesterol naar de darmen bindt zodat je lichaam niet het absorberen doet. Slagader plaque en cholesterol worden geëlimineerd uit uw systeem als afvalproducten.

Vis

Vis bevatten een aanzienlijke hoeveelheid omega-3 vetzuren, die voordelig voor je lichaam, in vele opzichten zijn. Een omega-3 vermindert meestal uw risico van slagader plaque, want het verhoogt uw goede cholesterol, of uw HDL cholesterol. Dit voorkomt ook dat een begin van cardiovasculaire ziekten. Forel, haring, tonijn, makreel en zalm zijn enkele van de rijkste bronnen van omega-3 vetten.

Groenten en fruit

Groenten en fruit bevatten veel antioxidanten, weinig calorieën en bevatten geen trans of verzadigde vetten. De laatste soorten vetten kunnen bijdragen aan een hartaanval, beroerte en hart-en vaatziekten als gevolg van arteriële vorming van tandplak. Fruit en groenten bestrijding van deze ziekten. Ze bevatten ook vezels die verlaagt de slechte, of LDL, cholesterol dat aan de vorming van tandplak bijdraagt.

Olijfolie

Olijfolie is een bakolie met enkelvoudig onverzadigde vetten die helpen voorkomen van cholesterol en plaque-opbouw. Het is het beste om te gebruiken in plaats van margarine of boter, die hebben veel slagader verstopping trans en verzadigde vetten.

Gemengde noten

Noten bevatten enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetten. Beide help verminderen slagader plaque en hoog cholesterol. Ze helpen ook uw LDL cholesterol verlagen. Probeer een handjevol amandelen, macadamia noten en pinda's en paranoten per dag eten. U kunt ook walnoten waarin de dezelfde goede vetten, evenals de dezelfde omega-3 vetten gevonden in vis eten.


gerelateerde artikelen