How To Get Rid van terug kramp

April 11

Een terug kramp is een samentrekking van één of meer spieren in je rug. Volgens Cedars-Sinai Medical Center zijn spasmen van de rug waarschijnlijk gebeuren wanneer uw spieren worden al ontstoken of gespannen. De nabijheid van de dichtheid van de spier aan uw ruggenmerg zenuwen kan een terug kramp zeer pijnlijk en zelfs invaliderende. Get rid van een terug kramp door rust, koude behandeling en medicijnen.

Stap 1

Stoppen met wat je doet op het moment van uw rug spasme zodat u kunt rusten. De pijn kan zijn zo acuut dat niet u andere keuze dan hebt te gaan liggen. Voortzetting van een training of zelfs dagelijkse activiteiten om te "werken door de pijn" kan uw conditie slechter maken.

Stap 2

Ice packs toepassen op het gebied dat het meest pijnlijke is. De sport schade Bulletin website suggereert kers op een 12-minuut-on, 20-minuut-off schema. Ijs van je rug voor 12 minuten naar verdoofd de pijn en ontsteking verminderen, opstijgen het ijs gedurende 20 minuten en slagroom voor nog eens 12 minuten overdag te hervatten. Kan je extra hulp van een cirkelbeweging masseren van het ijs, in plaats van enkel het verlaten van het op je rug.

Stap 3

Get rid van terug kramp pijn met medicijnen. Over-the-counter ontstekingsremmers zoals ibuprofen, naproxen en paracetamol kunnen ontsteking verminderen en te elimineren aantal uw ongemak. Praat met uw arts over de pijn die niet verdwijnen; Hij kan voorschrijven spierverslappers die helpen uw spasmen verdrijven.

Stap 4

Terug naar uw normale bezigheden langzaam en zorgvuldig om te voorkomen dat overbelasting van uw spieren weer. Vraag uw arts, trainer of coach te suggereren rekoefeningen die uw spieren zal losraken. De strakkere uw spieren, het gevoeliger je bent back-spasmen.

Wat die u nodig hebt

  • Koelelementen
  • Medicatie

gerelateerde artikelen