Hoe te beteugelen uw eetlust op de HCG-dieet

October 12

Hoe te beteugelen uw eetlust op de HCG-dieet

Voorkomen van honger pangs op de HCG-dieet zou kunnen helpen u vasthouden aan dit zeer-lage-calorie dieet. Het humaan choriongonadotrofine of HCG, beperking van de paren een uitdagende 500 calorie-per-dag met gebruik van het hormoon HCG dieet hetzij door injectie of orale druppels voor gewichtsverlies. Houd uw voedsel en calorie emissierechten in mening terwijl het tewerkstellen van tips om te beteugelen uw eetlust op de HCG-dieet.

Stap 1

Plan uw dagelijkse maaltijden en snacks tevoren, versnijding van fruit, groenten en voorbereiden magere eiwitten zodat ze klaar om te eten. Als u bij de hand, caloriearme snacks zoals voorgesneden groenten hebben, is het wellicht minder waarschijnlijk te bereiken voor een meer calorie-dicht voedsel, zoals noten.

Stap 2

Eet frequent, kleine maaltijden gedurende de dag. Verdeel uw uitkering van de 500-calorie in vijf maaltijden met vergoedingen voor caloriearme snacks tussen de maaltijden. Misschien voel je alsof je de hele dag zijn begrazing, maar het uw eetlust beteugelen kan.

Stap 3

Drink een groot glas water te verleiden uw maag en de hersenen. In eerste instantie de zenuwen in je maag kunnen niet differentiƫren tussen voedsel en water, en je hersenen zullen denken u zitten vol en de honger pangs ophouden.

Stap 4

Brouwen van een mok hete thee of zoutarm Bouillon. Slok op het tussen de maaltijden of gebruik van de Bouillon als een snack. U kunt zelfs gebruik maken van een lepel en geniet ervan als de soep.

Stap 5

Vezelig voedsel zoals groenten of volle granen eten. Zoals eiwitten, zal de vezel brengen een gevoel van volheid en helpen beteugelen uw honger.

Stap 6

Snack smart. Zou u tot de helft uw calorie dagvergoeding op een paar handenvol van noten of je kon eten 1 en 3/4 kopjes lucht-geknald popcorn voor 50 calorieƫn.

Stap 7

Poets je tanden na elke maaltijd of snack. Tandenpoetsen zal het veranderen van de smaak in je mond en kan helpen beteugelen uw wens snack.

Waarschuwingen

  • Een 500-calorie dieet is ernstig beperkende en moet niet worden geprobeerd zonder medisch toezicht.

Tips

  • Houd veel van neen-calorie harde snoepjes bij de hand te houden je mond bezig tussen de maaltijden en snacks.

gerelateerde artikelen