Kant Twist oefeningen voor de buikspieren

October 11

Kant Twist oefeningen voor de buikspieren

Wanneer u draai je romp naar de kant, activeert u de obliques. De obliques uitmaken deel van de spiergroep gezamenlijk aangeduid als de abs, hoewel soms ze afzonderlijk van de andere twee buikspieren zijn gegroepeerd. Ongeacht hoe u categoriseren, de obliques zijn spieren aan de zijkant van je buik en worden gebruikt wanneer u ab oefeningen waarbij draaien naar de kant.

Afwisselend schuine Sit-ups

De alternatieve schuine sit-ups oefening werkt de rectus abdominis, obliques interne en externe obliques. De rectus abdominis is de spieren van de maag dat activeert om te buigen van je wervelkolom naar voren, dat is het eerste deel van de afwisselende schuine sit-ups. Na de eerste forward bend van de vloer, draai je bovenlichaam van kant aan kant richten de obliques. Voor het uitvoeren van afwisselend schuine sit-ups, lig gezicht omhoog op de vloer. Zet je voeten plat op de vloer met de knieën gebogen. Met je handen achter je hoofd ter ondersteuning van uw nek, krullen van je hoofd en schouders richting het plafond en vervolgens naar links draaien. Draai terug naar centrum en terug te keren naar de vloer. Herhaal, maar alternatieve kanten zodat u draai naar rechts.

Gewogen Seated Twist

De gewogen seated twist is een eenvoudige oefening die draaien van de wervelkolom gaat van links naar rechts in een zittende positie. Een bezem stok, lichaam bar of een paar dumbbells gebruiken als gewicht uw obliques om iets te geven om te gaan naast je bovenlichaam. Voor het uitvoeren van deze oefening, sit up rechtstreeks op een oefening bank met je voeten plat op de vloer. Een bar te houden over uw schouders of een halter op de top van elke schouder plaats en hen op zijn plaats te houden met je ellebogen gebogen. Houd je rug recht en dan draai naar links. Terug naar het midden draaien, en dan draai naar rechts.

Machine liegen Twist

De leugenachtige twist abdominale machine kunt u richten uw obliques door het draaien van uw bovenlichaam van links naar rechts liggend op de machine. Voor het uitvoeren van deze oefening, liggen gezicht omhoog op de machine. Rust uw hoofd terug tegen de pad en dan grijpen de handvatten van de machine met je handpalmen naar naar binnen. Buig je knieën en je voeten onder de voetsteunen haak. Vervolgens draai zo ver als je aan de rechterkant kunt als comfortabel voor uw flexibiliteit. Draai vervolgens helemaal naar links zonder te stoppen in het midden. Dit is een herhaling voltooid.


gerelateerde artikelen