Reële gevolgen voor kinderen slecht gedrag

August 27

Reële gevolgen voor kinderen slecht gedrag

Shaping van gedrag van uw kind is een moeilijke taak, zoals u een fijne lijn lopen moet tussen toelaat uw kind om te leren voor zichzelf en haar veilig te houden. Reële gevolgen optreden wanneer uw kind slecht handelt waardoor toont haar hoe de wereld werkt en laat haar weten dat ze niet kan met bepaald gedrag wegkomen. Hoewel u beschermen van uw kind willen zult, kunt die gevolgen voorkomen dat slechte gedrag in de toekomst volgens de website vragen Dr Sears.

Toestaan van natuurlijke gevolgen voordoen

Natuur op zijn beloop laten, kan een grote leermiddel voor uw kind worden. In deze situatie de bovenliggende biedt geen eventuele uit de eerste hand gevolgen voor slecht gedrag maar kunt negatieve resultaten ontstaan. Mensen maken fouten, maar deze fouten kunnen fungeren als een leerervaring wanneer u toestaan kunnen gebeuren. Hoewel u zou willen beschermen uw kind tegen alles wat zou kunnen gebeuren met hem, opgroeien beschut kan verbieden hem uit ervaren van de gevolgen voor zijn slechte gedrag. Als hij niet voor een test studeren doet, hem in staat stellen te mislukken. Wanneer hij zijn eten niet eten zal, hem in staat stellen naar bed hongerig te gaan. Door deze fouten toe te staan, kunt u de gevolgen dat zal veranderen zijn besluitvormingsproces gaan vooruit, notities vragen Dr Sears opgeven.

Implementeren van de logische gevolgen

Een logisch gevolg biedt een stevig en onmiddellijke straf voor een bepaalde actie. In dit scenario wordt de bovenliggende afgedwongen gevolgen dat logischerwijze met de actie overeen. Dit is vergelijkbaar met hoe de dingen in de echte wereld, werken net als een politieagent voor een onmiddellijke ticket zorgt als je bent gevangen versnellen. Wanneer uw kind weigert te halen haar speelgoed, suggereert hen weg te nemen voor de rest van de dag, de American Academy of Pediatrics' website HealthyChildren.org. Dit toont haar dat haar acties tot negatieve gevolgen en werken veel beter leiden dan schreeuwen en schreeuwen naar haar.

Verwijderen van voorrechten

Een kind bevoegdheden weg te nemen besluiten op een vergelijkbare manier aan het gerechtelijk wetboek. Als u verzetje naar de wet, kon u tijd doorbrengen in de gevangenis zonder het voorrecht van de vrijheid. U kunt daarom een aantal familie wetten maken en verwijderen van voorrechten als deze wetten gebroken zijn. Als het kind komt home laat u kunt gemalen hem. Voor een jonger kind, stelt kunt u het verwijderen van voorrechten zoals televisie kijken of die de computer gebruikt als een regel overtreden wordt, vragen Dr Sears.

Vermijd het gebruik van Physical Force

Voorkomen dat uw kinderen spanking, omdat het het verkeerde signaal met betrekking tot de gevolgen. Wanneer u uw kind spank, leert ze dat het gebruik van fysiek geweld een aanvaardbaar gevolg voor slecht gedrag is. Dientengevolge, kan zij worden gewelddadig wanneer ze het niet eens met het gedrag van iemand anders. Met behulp van fysieke kracht kan ook te maken kinderen bang zijn voor hun ouders. Spanking aangezien een gevolg vaak niet werkt omdat het kind doet niet meer informatie over de werkelijke gevolgen van haar acties, merkt de KidsHealth website. Wanneer een kind bang voor een pak slaag is, kon het kan niet veranderen haar gedrag, maar het haar harder werken bij niet gevangen.


gerelateerde artikelen