Meren in de buurt van Houston, Texas

April 13

Meren in de buurt van Houston, Texas

Houston, Texas is de vierde grootste stad in de VS met een bevolking van meer dan 2 miljoen. Houston is een uitgestrekte industriële stad, gericht op de scheepvaart en petrochemische industrie, maar ligt in de schilderachtige Oost-Texas en biedt vele outdoor recreatieve mogelijkheden in de buurt. Er zijn eigenlijk meer dan 70 meren binnen 25 mijl van Houston, met Lake Houston, Clear Lake, Sheldon Lake en Lake Conroe wordt tot de meest bekende en populaire.

Houston Lake

Lake Houston is veruit het grootste meer in de regio Houston, en ligt op slechts een paar mijl ten noordoosten van de stad. Lake Houston biedt uitstekende zwemmen, varen en vissen, en de onlangs opgerichte Lake Houston wildernis Park kan worden gevonden aan de zuidkant van het meer, en heeft verschillende gemarkeerde wandelroutes van de natuur. Large-mouth bass, witte baars, snoekbaars, crappie, en meerval kunnen allemaal worden gevangen op Lake Houston.

Clear Lake

Clear Lake ligt in de stad van Clear Lake in Houston ten zuidoosten metropolitan, grenzend aan het Lyndon Baines Johnson Space Center. Clear Lake is een van de meest populaire varen meren in de hele Verenigde Staten, en biedt meer dan 7000 varen enten. Zwemmen en vissen zijn ook leuke activiteiten om te genieten van Clear Lake. Bay Area Park en Clear Lake Park zijn twee nabijgelegen gemeentelijke parken bieden recreatieve activiteiten, picknicken en dergelijke voor de lokale bevolking en bezoekers.

Sheldon Lake

Sheldon Lake of Sheldon waterbekken, is een door de mens veroorzaakte meer gelegen op Carpenter's Bayou en werd gebouwd in 1942 door de Amerikaanse federale overheid. Het meer en meer dan 2500 hectare naar het noordoosten van het meer werden aangewezen een Texas State Park in 1984. Vissen, wandelen rond het meer, en Wildobservatie zijn de primaire activiteiten van Sheldon Lake. De Sheldon Lake Environmental Learning Center is gelegen in het state park en biedt een scala aan natuur en ecologie's waaronder natuurwandelingen, vangst-en-release vissen in de vijver ecologie, inheemse plant tuinieren, twee gevulde vijvers, hunter onderwijs, compostering en hergebruik van informatie.

Lake Conroe

Lake Conroe is een groot meer, meer dan 21 mijl lang, en bevindt zich ongeveer 40 mijl ten noorden van Houston. Lake Conroe geworden een favoriete outdoor recreatie uitje voor Houstonites de afgelopen decennia als de stad is gegroeid. Bezoekers van Lake Conroe kunnen genieten van varen, vissen, zwemmen, en zelfs waterskiën en jetskiën. Lake Conroe heeft ook een enorme gebouw boom genoten sinds de jaren 1980 en de oevers van het meer zijn nu bezaaid met vakantie-gerelateerde ontwikkelingen, variërend van luxehotels tot campings en condos.

Andere meren Houston-gebied

Andere grotere en bekende meren in de regio Houston omvatten Muleshoe Lake, Lake Sandy, Buckhorn Lake, Lake Jackson, Marshall Lake, Nelson Reservoir, Lost Lake en Bear Lake.


gerelateerde artikelen