Hoe te Potty Train een 4-jarige jongen

April 11

Hoe te Potty Train een 4-jarige jongen

Als je vier-jaar-oude jongen nog moet worden onbenullig opgeleid, kan je weerstand hebben geconfronteerd in uw eerste pogingen om hem naar het toilet te gebruiken onafhankelijk van elkaar te leren. U kan meer druk om onbenullige trein voelen zodra uw zoon echter vier jaar oud bereikt, omdat sommige scholen mogelijk kinderen als onbenullig opgeleid vóór toelating. De redenen die een kind kan weerstaan opleiding omvatten angst van het toilet, verleden straf om het potje, een machtsstrijd tussen hem en zijn ouders en een medisch probleem, zoals obstipatie, volgens de kinderen gezond houden van de website niet te gebruiken.

Stap 1

Een volwassen toilet gebruiken. Toen ze vier jaar oud, kan uw zoon te groot voor een onbenullige stoel worden. Als hij comfortabeler voelt, kun je een afneembare onbenullige stoel via de wc-bril. Als u een onbenullige stoel gebruikt, raadt Babycenter met behulp van een met een urine-bewaker omdat het penis van uw zoon kan schrapen.

Stap 2

Een stimulans om het gebruik van het potje. Een resistente vier-jarige kunnen goed reageren op het idee van het krijgen van een beloning telkens wanneer die hij met succes maakt gebruik van het potje. Maak een grafiek van de beloning, en geef hem een gouden ster telkens wanneer die hij naar het toilet gaat. Na het verzamelen van een bepaald aantal sterren, geven hem een prijs voor zijn kiezen, zoals een nieuw speeltje of een dag op de arcade.

Stap 3

Maak hem verantwoordelijk voor het veranderen van zichzelf. Maak een resistente onbenullige trainer het werk telkens die hij bodems zelf doen. Hierbij krijgen de luier, zelf schoonmaken en een nieuwe luier in te zetten.

Stap 4

Hebben hem zitten op het potje voor ingestelde tussenpozen gedurende de dag. Om de paar uur, hebben hem voor vijf tot 10 minuten op het potje zitten.

Stap 5

Hem in staat stellen te plassen vergadering naar beneden. Uw zoon kan afgeleid door de spray of voelen zich gefrustreerd zijn onvermogen ernaar urine in het toilet. Laat hem meester urineren zitten vóór hem te staan.

Wat die u nodig hebt

  • Afneembare onbenullige stoel
  • Beloning grafiek
  • Stickers

gerelateerde artikelen