Waarom hebben mannen rectale bloeden na het opheffen van zware gewichten?

June 3

Waarom hebben mannen rectale bloeden na het opheffen van zware gewichten?

Mannen die rectale bloeden merken na het opheffen van zware gewichten misschien voelen zich verontrust en bezorgd voor hun gezondheid. Allermeest naar de tijd, rectale bloeden resultaten uit een kleine gezondheidstoestand, hoewel die bloeden aanhoudt, verergert of gepaard met andere problemen met de spijsvertering gaat vereist medische evaluatie. Gelukkig zijn de meeste gevallen van rectale bloedingen te voorkomen door middel van levensstijlveranderingen en behandelbare met thuis en medische zorg.

Spijsverteringsstoornissen

Mannen die bepaalde aandoeningen van het spijsverteringsstelsel hebben kunnen ondervinden bij rectale bloeden na het opheffen van zware gewichten. Mannen met de ziekte van Crohn ziekte, chronische diarree, maagzweren, rectale zweren of colitis zou kunnen opmerken een kleine hoeveelheid bloed na gebruik van de badkamer of gewichtheffen. Rectale bloeden na Gewichtheffen kan ook het gevolg van infecties van het spijsverteringsstelsel.

Aambeien

Inspanning tijdens fysieke activiteiten zoals gewichtheffen kan veroorzaken of verergeren van aambeien en rectale bloedingen. Bepaalde hijs technieken zoals kraken tijdje opheffen of het bedrijf poses tijdens het tillen gewichten kan ook bijdragen tot de ontwikkeling van aambeien en rectale bloedingen bij mannen. Uitgaven van de langere tijd staande terwijl het opheffen van gewichten kan ook aambeien en rectale bloedingen te ontwikkelen.

Verwondingen

Bij het tillen van zware gewichten, kan verwondingen zoals scheuren in de huid of weefsel rond de anus, een voorwaarde die genoemd anale horizontalis, rectale bloedingen. Vegen met schurende wc-papier kan irriteren een anale kloof en veroorzaken rectale bloeden bij het tillen gewichten. Mannen die dragen van ondergoed of workout kleren gemaakt van ruwe weefsel kunnen ondervinden bij rectale bloeden na het opheffen van gewichten, als gevolg van de geïrriteerde huid. Verwondingen van anale seks kan ook rectaal bloeden bij mannen.

Medicijnen en supplementen

Gewichtheffen-mannen die gebruik maken van bepaalde voedingssupplementen kunnen ondervinden bij rectale bloeden. Ijzersupplementen, diuretica en laxeermiddelen kunnen mannen ervaren constipatie die in het rectale bloedingen resulteert veroorzaken. Met aluminium en calcium antacida kunnen ook leiden tot constipatie die in het rectale bloeden resulteert. Medicijnen met inbegrip van narcotische pijnstillers, kunnen calcium kanaal blokkers, anti-epileptica en antidepressiva ook mannen te ontwikkelen rectale bloedingen veroorzaken.

Onevenwichtig dieet

Mannen die lift gewichten en een dieet rijk aan vet voedsel zoals hele zuivelproducten, eieren en vlees eten, constipatie, wat leiden kan tot het rectale bloeden na het passeren van een darm beweging kunnen ondervinden. Diëten die laag in vezel zijn kan daarnaast ook rectale bloedingen als gevolg van constipatie. Uitdroging, die tijdens zware inspanning optreden kan zoals tillen van zware gewichten, is een andere oorzaak van constipatie en de rectale bloedingen die kunnen volgen. Daarnaast ervaren mensen die reizen misschien veranderingen in de darm die tot het rectale bloeden leiden kunnen.


gerelateerde artikelen