Tekenen van dementie van Plaque in de hersenen

February 7

Amyloïde plaques in de hersenen worden in het algemeen aangetroffen in mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer. Volgens «««RxList.com, deze plaques zijn trossen van beta-amyloïde eiwitten en kleine fragmenten van neuronen. De plaques zweven in het weefsel dat omringt en ligt tussen zenuwcellen. Wetenschappers zijn vooralsnog niet duidelijk of deze plaques zijn bijwerkingen van Alzheimer of schadelijk kunnen zijn zelf.

Verwarring

Een van de tekens te zoeken in Alzheimer's disease, de vorm van dementie die plaques in de hersenen heeft, is de mentale verwarring. Met de ziekte van Alzheimer, dit kan met name worden geassocieerd met de plaats en tijd. Patiënten kunnen niet weten waar ze zijn, maar het kan terug komen voor hen. Ook kunnen zij niet weten wat de dag of datum, of welk seizoen het is.

Geheugenverlies

De ziekte van Alzheimer wordt vooral geassocieerd met geheugenverlies. Patiënten kunnen moeilijkheden, met name met korte-termijn geheugen hebben. Dit omvat meestal dingen die gebeurd vandaag of gisteren, maar niet noodzakelijkerwijs iets dat gebeurde 40 jaar geleden. Dit type van geheugenverlies kan de patiënt herhaaldelijk de zelfde vragen nodig. Ze kunnen ook krijgen in de gewoonte van het schrijven van notities naar zichzelf. Zij kunnen minder onafhankelijk geworden en vraag om hulp met simpele dingen die ze altijd alleen eerder doen konden.

Verminderde arrest

Slechte beslissing mogelijk een occasionele teken van de naderende Alzheimer's disease, vooral als het is manier uit karakter voor de patiënt. De patiënt kan zelf geld vinden in ongebruikelijke manieren en ongebruikelijke bedragen. Ze kan ook vinden zichzelf minder geïnteresseerd in hoe ze zichzelf aan de wereld presenteert.

Veranderingen van de persoonlijkheid

Een van de meer verontrustende tekenen van dementie van plaque in de hersenen is de veranderingen in de persoonlijkheid. Iemand die altijd al vrij vertrouwende plotseling veranderen om verdachte kunnen dergelijke een teken. Dit kan leiden tot woede, angst, angst en depressie voor de patiënt. Plotselinge Sjorringen uit de lijder, met inbegrip van onredelijke beschuldigingen, kan worden onthutsend die rond de betrokken persoon.

Verlies van dingen

Een ander aspect van de oprukkende Alzheimer kan worden dat de patiënt begint te verliezen van gemeenschappelijke objecten. Dit kan gebeuren omdat hij ze op ongewone plaatsen zet. Hij kan niet in staat zijn om te onthouden wat hij deed met een item. Dit kan leiden tot de woede en de beschuldigingen dat het item werd gestolen door iemand die dicht bij de persoon.


gerelateerde artikelen