Bell fiets snelheidsmeter instructies

January 2

Bell fiets snelheidsmeter instructies

Een snelheidsmeter is een nuttig instrument dat op een fiets waarmee u kunt organiseren en bijhouden van uw workouts. De Bell draadloze snelheidsmeter kunt u de afstand die je hebt afgelegd, bijhouden van de calorieën u hebt gebrand, evenals de snelheid van uw werkelijke rijden. Installatie-instructies kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model van de Bell snelheidsmeter u aankoop, maar het uitgangspunt en de functie is voor iedereen gelijk.

Stap 1

Bevestig de magneet van de sensor naar één van de spaken aan de rechterkant van het voorwiel, zodat zij naar buiten wordt geconfronteerd. Beveilig de snelheidsmeter sensor met de hardware aan het been van de juiste vork van uw fiets. De metalen kant van de sensor gezichten naar binnen.

Stap 2

Meet de afstand tussen de sensor en de magneet. Pas de posities als ze meer dan 1/5 inch uit elkaar wanneer ze langs elkaar.

Stap 3

De snelheidsmeter bevestigingsbeugel hechten aan het stuur van uw fiets, met behulp van de "O" ringen geleverd en volgens de instructies van uw specifieke model. Het gezicht van de beugel moet het gezicht van u wanneer u uw fiets rijden.

Stap 4

Stel de snelheidsmeter computerfuncties door ingedrukt te houden de linker en rechter knoppen, volgens de handleiding van uw. De computer zal vragen u instellen wielgrootte en of u wilt uw uitlezingen in kilometers of mijlen. Voer uw gewicht in kilogrammen of ponden voor snelheidsmeter die een calorie branden functie hebben.

Stap 5

Steek het deel van de computer van de snelheidsmeter in de beugel en draai het te vergrendelen in veilig vastklikt.

Stap 6

Activeren van de snelheidsmeter en test het door het draaien van het voorwiel van uw fiets. Kijk voor de snelheid, afstand, verbrande calorieën, kilometerteller lezing, plus eventuele andere lezingen die specifiek zijn voor uw specifieke snelheidsmeter.

Tips

  • Raadpleeg de sectie over problemen oplossen voor de handleiding van de snelheidsmeter van uw Bell als u hebt problemen.

gerelateerde artikelen