How to Love uw peuter

October 18

How to Love uw peuter

Terwijl uw kind liefdevol iets dat lijkt is zoals het te aangeboren bij ouders zijn hoort, de waarheid is, soms kan het een beetje moeilijk om te doen. De peuter-jaren, in het bijzonder kunnen vrij proberen. Ze zijn niet de "verschrikkelijke twee├źn" riep voor niets! De peuter jaar bestaan vaak uit humeur tantrums, knop duwen en testen van de limiet. Terwijl diep hou u altijd uw kind met gedrag als dit, kan soms het een beetje moeilijk om te onthouden dat u doen. Uw kind zal niet handelen deze manier voor altijd. Hoewel het misschien moeilijk soms, uw peuter laten zien dat je liefde is hem altijd belangrijk.

Stap 1

Vergeet niet dat het is gewoon een fase. Wanneer uw peuter begint te handelen, gooit een woedeaanval omdat je zei dat ze geen ijs hebben of vertelt je dat ze houdt niet van u, niet vergeten dat het slechts een passerende storm. In slechts een paar minuten, ze kan gaan van de ergste driftbui gooien zij ooit heeft gehad te giechelen en u te vertellen dat ze van je houdt. Het maakt niet uit hoeveel haar gedrag u verergeren kan, krijgt ze overheen.

Stap 2

Neem een pauze. Wanneer uw peuter is handelt uit en je voelt alsof je aan het einde van uw touw, wellicht u beide een pauze nemen van elkaar. Roep de hulp van een vertrouwd familielid of vriend en krijg vanaf uw peuter voor een tijdje. Het is geweldig samenzijn, maar wanneer u te veel tijd met elkaar doorbrengen, iedereen kan krijgen onder andermans huid - en dat geldt ook voor ouders en peuters.

Stap 3

Het tonen van affectie. Het is altijd belangrijk - vooral in tijden als deze - om hem te herinneren dat je van hem houdt. Zelfs wanneer uw peuter heeft geweest having een bout van slecht gedrag, geven hem knuffels en kussen, een klopje op het hoofd te bieden en hem vertellen dat u hem liefhebben, en trots op hem zijn. Niet alleen uw peuter doet die affectie tonen bevestigen dat je houdt van hem, het helpt u om uw frustratie met zijn wangedrag in bay en jezelf eraan te herinneren hoezeer je houdt hem ook.

Stap 4

Verwacht niet teveel. Als een ouder, het soms moeilijk kan zijn om te onthouden dat uw peuter is, Nou, een peuter. Bent u met haar hele tijd, is het makkelijk om te beginnen denken van haar bijna alsof ze een peer. Vergeet niet dat ze gewoon een kind is en dat u op haar enorme verwachtingen niet plaatsen. Enkel omdat u vertelde haar niet te doen betekent iets eenmaal niet dat ze altijd onthouden zal dat je zei niet te doen, of dat ze niet proberen om uw knoppen duwen en doen het toch.

Stap 5

Geniet van het moment. U wellicht termijnen om te voldoen aan belangrijke dingen die moeten gebeuren en plaatsen die u wilt worden. Terwijl deze dingen hoeft te worden bijgewoond aan, heb soms je gewoon naar hen in de wachtstand geplaatst. Neem de tijd om te genieten van het moment van de kindertijd met uw peuter. Met hem spelen, maken van domme gezichten, forten bouwen samen buiten te gaan en vies. De gerechten en de Wasserij zal er altijd zijn, maar uw kind niet altijd een peuter.


gerelateerde artikelen