Wat Is de gezondste Apple?

March 3

Appelen zijn een caloriearm, vezelrijk voedsel-optie die kan worden geserveerd op hun eigen of bereid in een aantal gerechten, zowel zoete en hartige. Er zijn een aantal soorten van apple, maar enkele van de meest populaire omvatten Lady, Jonathan, Winesap, Rome, Red Delicious, Golden Delicious, Granny Smith en Braeburn. Terwijl alle appels hoog in antioxidanten en voedingsstoffen zijn, bent u op de zoektocht naar de gezondste appel, hebben onderzoekers van de Eden gezondheidszorg technologieën lab in Leicestershire, Engeland, de gezondste verscheidenheid als de appel Pendragon vastgesteld.

Onderzoek

Een onderzoek van 2009 studie betreffende de gezondste appel werd gepresenteerd op de Royal Pharmaceutical Society. Vijftien apple rassen werden getest, met inbegrip van 12 organische en drie conventioneel geteelde rassenlijsten. De appels werden getest op verschillende plantenstoffen, ook degene die gekoppeld zijn met het verlagen van cholesterol en ontstekingen in het lichaam. De tests gemeten de hele appel, met inbegrip van de peel. De resultaten bekend gemaakt van de organische Pendragon apple, een appel dat is gegroeid in Engeland sinds de 12e eeuw, als de top van de berg van apple. De appel heeft soortgelijke kleuren die van krab appels, met licht-rode huid die beetje wit op de apple's stam wordt.

Runner Up

Als Pendragon appels niet bij uw plaatselijke kruidenier verkocht worden, zijn reservekopie-opties beschikbaar. Komen nadat de Pendragon in termen van gezondheid werden biologische versies van de Golden Delicious, Collogett Pepijn, Ben van apple Red en Devonshire Quarrenden appelen. Hoewel deze appelen hoogst in het researcher's proeven gerangschikt, de Pendragon appel uit gewonnen omdat het deel uitmaken van het hoogste niveau in zeven van de acht categorieën gemeten.

Biologische vs. niet-biologische

Kiezen voor het eten van biologisch voedsel is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Gecertificeerde biologische levensmiddelen worden geproduceerd zonder chemicaliën / pesticiden. Pesticiden echter helpen ter voorkoming van schade aan het gewas van apple. Bij het overwegen van welk type van apple is het beste voor u, probeer uw eigen smaaktest en u en uw familie prioriteiten over de vraag wat apple keuze gezondste voor u overwegen.

De gezondste Apple: U zal eten

Hoewel de Pendragon kan hebben gewonnen punten voor de gezondste appel, is het belangrijk om te onthouden dat alle apple variëteiten voordelen voor de gezondheid bieden. Een gemiddelde middelgrote appel bevat 81 calorieën, 0 gram vet en 4 g voedingsvezels. Ook bevatten appels het element boor, die nuttig is in de bescherming tegen osteoporose.


gerelateerde artikelen