Zure terugvloeiing behandeling zonder Drugs

March 22

Zure terugvloeiing behandeling zonder Drugs

Zure terugvloeiing--ook bekend als gastro-oesofageale reflux--treedt op wanneer de maag zuur stroomt naar boven in de slokdarm, wat resulteert in brandend maagzuur en een aanhoudende, zure smaak in de mond. Linker onbehandeld, zure reflux kan vooruitgang in een meer ernstige aandoening, de zogenaamde gastroesophageal terugvloeiingsziekte of GERD, die wordt gekenmerkt door moeilijk slikken, piepende ademhaling, pijn op de borst en frequente voedsel regurgitatie. Hoewel prescription en over-the-counter medicatie zure reflux bestrijden kunnen, zijn alternatieve behandelingen beschikbaar voor individuen op zoek naar drugsvrije rechtsmiddelen.

Dieet

Omdat dieet vaak een belangrijke rol in de ontwikkeling van zure reflux speelt, kan vermijden van trigger voedingsmiddelen helpen de voorwaarde te behandelen. Reflux-inducerende voedsel omvat vettige of gebakken maaltijden, chocolade, oliën, volle melk, vette deelstukken van vlees, Kruizemunt, pepermunt, fast food, tomaten en room gebaseerde soepen. Personen die lijden aan zure terugvloeiing moeten strikt vermijden consumeren van deze items. Bovendien, sommige patiënten wellicht kruidig voedsel vermijden en beperken van de consumptie van koffie en cafeïnehoudende dranken, thee, frisdranken, geheel of juiced citrusvruchten, zoals sinaasappels, grapefruits en ananas. Minimaliseren of te vermijden deze dieet triggers kan verlichten voor patiënten waarvan zure terugvloeiing komt uit het dieet voort.

Verlies van het gewicht

Voor personen boven hun ideale lichaamsgewicht, kan vergieten van bovenmatige ponden helpen zure terugvloeiing behandelen. Extra buikvet kunt beperken op de capaciteit van de uitbreiding van een volle maag, waardoor voedsel en zuur om uitbraken in de slokdarm. Lijders van zure terugvloeiing kunnen vinden verlichting van brandend maagzuur en andere onaangename symptomen door het bereiken en handhaven van een gezond gewicht.

Huismiddeltjes

Verschillende drugsvrije huismiddeltjes kunnen helpen bij de behandeling van zure terugvloeiing. Eenvoudige at Home behandelingen voor zure terugvloeiing zijn snel slurpend een groot glas water zodra zure reflux symptomen zich voordoen, kauwen van suikervrije kauwgom om te moedigen speeksel productie en neutraliseren van maagzuur, consumeren een verse appel voor het slapen, na de maaltijd of op enig ander tijdstip zure terugvloeiing optreedt en het eten van rauwe groenten of het drinken van verse groentesap dagelijks meerdere malen, bij voorkeur op een lege maag.

Veranderingen in levensstijl

Voorkomen van een reflux-veroorzakende gewoonten en praktijken van de levensstijl kunnen helpen behandelen of voorkomen van zure terugvloeiing. Lifestyle-gerelateerde oorzaken voor deze aandoening zijn liggen na het eten, consumeren voedsel onmiddellijk vóór de uitoefening, roken van sigaretten en alcohol drinken. Verwijderen van deze risicofactoren, rechtop houden na de maaltijd, uitoefenen alleen op een lege maag, stoppen met roken en zich onthouden van alcoholische dranken. Bovendien kan u wilt vermijden van strakke kleding, die de neiging aan te moedigen terugvloeiing door druk op de maag en de onderste slokdarm. Minimaliseren van mogelijke oorzaken van de levensstijl voor zure terugvloeiing kan helpen de voorwaarde verdwijnen zonder de noodzaak voor medicinale behandelingen.

Stress

In sommige gevallen, kunnen angst en dagelijkse stress veroorzaken of verergeren van zure terugvloeiing. Voor personen wier terugvloeiing is gekoppeld aan gespannen emoties, kan u engageG in ontspanningstechnieken wilt om beter omgaan met stress. Mogelijke methoden omvatten aromatherapie, luisteren naar rustgevende muziek, hypnose, massage, geleide beeldspraak en zachte lichaamsbeweging, zoals wandelen of fietsen rijden. Patiënten die gezonde manieren om te verlichten angst treedt als gevolg een vermindering van de symptomen van zure terugvloeiing.


gerelateerde artikelen