Hoe vaak pasgeborenen wakker 's nachts?

July 1

Hoe vaak pasgeborenen wakker 's nachts?

Verwelkoming van uw baby thuis is een hartverwarmende ervaring voor ouders kan, maar het ook een van de moeilijkste, vooral als het gaat om het verkrijgen van een goede nachtrust. Uw pasgeboren aanvankelijk kan niet zeggen het verschil tussen dag en nacht en niet veel schelen. Haar primaire zorg krijgt haar honger behoeften voldaan. 24-uurs voedingen zijn nodig voor pasgeborenen goed groeien en ontwikkelen. Zuigelingen wakker in het algemeen ten minste eenmaal tijdens de nacht worden gevoed.

Hoe vaak

Meeste pasgeborenen krijgen een totaal van acht tot negen uur slaap tijdens de dag en nog eens acht uur slapen 's nachts. Jonge baby's wake omhoog elke twee tot vier uur, of twee-tot viermaal per nacht worden gevoed. Sommige pasgeborenen kunnen slapen zo weinig zoals één uur in een tijd, neemt nota van de American Academy of Pediatrics. Een baby kan in dat geval mogelijk omhoog zeven of acht keer per nacht wakker. Baby's natuurlijk wakker worden op hun eigen voor voedingen, zodat u niet hoeven te vrezen over prikkelen uw baby om te eten, tenzij uw leverancier van de gezondheidszorg heeft aanbevolen dat u doen.

Iedere Baby Is uniek

Gewoon omdat je vriend pasgeboren sliep rustig door de nacht op 2 maanden betekent niet dat uw baby zal. Iedere baby is uniek in termen van wanneer ze ongestoord door de nacht slaapt. Zuigelingen in het algemeen beginnen tijdens de nacht (gedefinieerd als zes tot acht uur) op ongeveer 3 maanden met slapen ononderbroken of wanneer ze ten minste 12 pond wegen, verklaart Lucile Packard Children's Hospital in Stanford. Tactieken zoals houden uw kind langer tijdens de dag in de hoop dat zij door de nacht slapen zal kan een averechts effect hebben. Ze kan eindigen overdreven moe, waardoor het moeilijker voor haar om te slapen kom nightfall.

Tips

U kunt uw kind leren dat nacht is bedoeld voor slaap en overdag is bedoeld voor het omhoog en actief wordt. Bijvoorbeeld, praat met uw baby tijdens overdag voedingen in een heldere en zonnige omgeving van het huis. Stilte kunnen gouden tijdens nachtelijke voedingen zijn, als u traint uw kind om te begrijpen de betekenis van de nacht. Gebruik een nachtlampje of een lamp met een dim lamp voor overnachting voedingen. Aangezien de weken en maanden voorbijgaan, moet uw kind beginnen met één en één bij elkaar en hopelijk voor langere trajecten 's nachts slapen. Hoewel uw pasgeboren wellicht te jong om het koppelen van rustgevende slapengaan rituelen--zoals zwemmen, verklaart zingen, rocking--met gaan slapen, het is niet te vroeg om te planten van het zaad, KidsHealth.org.

Overwegingen

Nachtelijke voedingen kan worden een beetje minder te belasten als je borstvoeding omdat je hormonen hebben aangepast uw slaappatronen om te worden gesynchroniseerd met die van uw pasgeboren, legt Pampers.com uit. Deze hormonale veranderingen kunnen helpen minimaliseren slaaptekort. Op hetzelfde moment, kan een baby formule gevoed slapen voor langere trajecten omdat formule meestal in de buik meer dan moedermelk blijft.


gerelateerde artikelen