Zijn er natuurlijke kruiden aan Helo een hart blokkade?

June 15

Zijn er natuurlijke kruiden aan Helo een hart blokkade?

Een gezond hart is de sleutel tot een lang en gelukkig leven. Volgens het "Recept voor Nutritional Healing," door James F. Balch, M.D., en Phyllis A. Balch, C.N.C., hart-en vaatziekten doodt meer dan een miljoen mensen per jaar en is de nummer een doodsoorzaak in de Verenigde Staten. Sommige in de natuurlijke gezondheid Gemeenschap van mening dat bepaalde natuurlijke kruiden kunnen wissen blokkades in de slagaders, hulp bij het voorkomen van hartaanvallen en bevordering van de algehele gezondheid van het hart. Raadpleeg een professionele voorafgaand aan het gebruiken van een natuurlijke kruidenmiddel gezondheidszorg.

Hawthorn

Hawthorn is befaamd voor haar capaciteiten voor de behandeling van hart-en vaatziekten en wordt verondersteld om de verbetering van de hartfunctie op meerdere manieren. Volgens "The Healing Herbs" door Michael Castleman, hawthorn werd door de oude Grieken en Romeinen gebruikt voor zijn medicinale voordelen, en herwonnen populariteit als een healing kruid in de 17e eeuw. Vandaag, is hawthorn vooral bekend om het effect ervan op het hart. Hawthorn is gedacht om te regelen van de hoeveelheid cholesterol die op de wanden van de slagader opbouwt en openstellen van de slagaders van het hart pompende kracht te bevorderen de doorbloeding. Volgens Castleman tonen studies aan dat patiƫnten met congestief hartfalen die nam hawthorn minder kortademigheid dan ervaren alvorens het kruid. Een infusie van meidoorn kan worden aangebracht toevoegen 2 tsp. van het kruid in een kopje kokend water en doordrenkt gedurende 20 minuten. Maximaal twee kopjes van dit mengsel kan dagelijks worden verbruikt.

Cayenne peper

Cayennepeper is een andere optie voor het verwijderen van de blokkades uit het hart en bevordering van de gezondheid van het hart. Volgens CayennePepper.info, cayennepeper helpt bij het verwijderen van slechte cholesterol uit het lichaam en in wezen reinigt de slagaders, en wordt beschouwd als hulp in de behandeling van hart-en vaatziekten en verminderen de kans op een hartaanval. Mogelijke bijwerkingen zijn een mogelijk branderig gevoel in het spijsverteringskanaal. "De Volksrepubliek apotheek Guide to Home en kruidenremedies," door Joe Graedon en Teresa Graedon, Ph.D., beveelt het verlagen van de dosis en het verwijderen van de zaden van de peper naar voorkoming re-van deze bijwerking. Het nuttigen van een banaan, kan het brandende ongemak verlichten. Cayenne is ook beschikbaar in supplement vorm en kan worden gekocht bij de meeste winkels gezondheid van voedsel.

Ginseng

Ginseng is een derde kruiden optie voor clearing geblokkeerde slagaders en het verminderen van het risico van hartaanval. Volgens "The Healing Herbs" bezit ginseng een anti-stolling effect dat voorkomt cholesterol deposito's dat van vormen en het blokkeren van de slagaders, aanzienlijk waardoor het risico van hartaanval. Ginseng is beschikbaar in supplementen, of kun je een huis remedie uit de verpulverde wortel. Als u wilt mengen, voeg 1/2 tsp. van het kruid toe aan een kopje kokend water en laat sudderen gedurende 10 minuten. U kunt tot twee kopjes van dit mengsel dagelijks consumeren. Mogelijke bijwerkingen zijn een verhoogde bloeddruk, hartritmestoornissen, slapeloosheid, pijn van de borst, hooikoorts en astma-aanval.


gerelateerde artikelen