Hoe te doen halter kraakactie zonder kwetsen uw knieën

January 17

Hoe te doen halter kraakactie zonder kwetsen uw knieën

Squats hebben een slechte reputatie voor het kwetsen van de knieën, is echter het probleem meestal niet de squat zelf maar eerder de uitoefenaar die de kraakactie op een onjuiste manier doet. Het gebruik van gewichten die te zwaar zijn, niet met aandacht voor vorm en niet cross-training kan leiden tot pijnlijke of gewonde knieën. Even duren om te leren de juiste manier om de squat, en vindt u waarschijnlijk dat je benen en knieën sterker, in plaats van gewonden worden.

Stap 1

Houden van een halter in elke hand. Kies een gewicht dat biedt weerstand en zal helpen uw benen en bilspieren om sterker te krijgen, maar een die u toelaat om de 10 tot 12 herhalingen met de juiste vorm te voltooien. Gebruik van halters die te zwaar zijn kan gooien je lichaam van de aanpassing en schade toebrengen aan uw knieën.

Stap 2

Sta met je voeten heupwijdte uit elkaar, buikspieren geëngageerde en terug recht. Houd de halters direct boven elke schouder, met je ellebogen wijzen naar de vloer.

Stap 3

Buig je knieën en verlaag uw heupen iets terug en naar beneden, vergelijkbaar met de beweging van het zittend in een stoel. Gebruik uw buikspieren aan te spannen om te bepalen van de afdaling in plaats van alleen te laten vallen naar beneden, kan die uw formulier gooien uit. Stop wanneer je dijen parallel aan de vloer zijn te verlagen.

Stap 4

Je knieën wijzen in dezelfde richting als je voeten en houden van uw knieën afgestemd op je tweede teen. Als je knieën uit te voorbij je tenen breiden, kun je extra druk op je knieën.

Stap 5

Houd je hielen stevig op de grond en hebben uw lichaamsgewicht in je hielen tijdens de afdaling en de beklimming. Het toestaan van uw gewicht willen doorsturen naar de ballen van uw voeten plaatsen te veel stress op je knieën en kan verwondingen veroorzaken.

Stap 6

Handhaven van een platte rug en laat je schouders te krullen niet naar voren tijdens de kraakbeweging. Afronding je rug kan ook gooi je uit de juiste vorm en eventueel je knieën te verwonden.

Stap 7

Je hielen erdoor te staan terug tot de uitgangspositie. Volledige 10 tot 12 herhalingen.

Wat die u nodig hebt

  • Halters

gerelateerde artikelen