Laser behandeling van Broken haarvaten

January 2

Laser behandeling van Broken haarvaten

Uw haarvaten zijn de kleinste bloedvaten in je lichaam die slagaders verbinden met aders. Wanneer deze haarvaten versmallen of om te snel verbreden, de dunne capillaire wanden kunnen scheuren, en bloed kan sijpelen, waardoor uw huid de schijn van dunne rode of paarse lijnen. Hoewel deze lijnen vaak niet pijnlijk zijn, kunnen ze worden onaangenaam in verschijning, dat is waarom behandelingen, zoals laser behandelingen worden gebruikt om ze te verwijderen.

Gebroken capillaire oorzaken

Broken haarvaten optreden waar de huid is de meest dunne of kwetsbare, zoals het gezicht--vooral de wangen en de neus. Gebeurtenissen zoals warm weer, sterke wind, een zonnebrand, druk of trauma aan het gezicht of andere aandoeningen, zoals rosacea, kunnen leiden tot gebroken haarvaten. Droge huid ook wordt beschouwd als meer risico voor gebroken haarvaten.

Lasers en haarvaten

Voor degenen die lijden aan gebroken haarvaten, worden lasers gebruikt voor het leveren van gerichte behandeling voor de huid. Laser licht energie is geconcentreerd op de gerichte ader. Energie is vervolgens overgedragen van de laser naar de ader en geabsorbeerd door de bloedvaten, waardoor het schip te verstoppen. Omdat het vaartuig niet langer bloed vervoert, wordt het vervolgens geabsorbeerd door het lichaam, waardoor het uiterlijk van gebroken haarvaten.

Gepulseerde kleurstof Lasers

Gepulseerde kleurstof lasers zijn het meest voorkomende type van laser gebruikt voor de behandeling van gebroken haarvaten. Ook bekend als wordt een V-beam laser, deze laser gebruikt voor de behandeling van allerlei huidaandoeningen naast gebroken haarvaten, met inbegrip van moedervlekken, acnelittekens, haven wijn vlekken of spataderen. Dit type laser wordt beschouwd als een vrij pijnloos uitbarsting van energie leveren, en de laser licht werkt zowel koel de buitenste laag van de huid terwijl gericht op beschadigde bloedvaten onder de huid.

Behandelingen vereist

Het aantal behandelingen die nodig zijn om volledig elimineren gebroken haarvaten is afhankelijk van het aantal en de verschijning van gebroken haarvaten. Een groot netwerk van haarvaten duurt verschillende behandelingen, terwijl kleinere haarvaten na één behandeling verdwijnt. Behandelingen meestal laatste gedurende 30 minuten of minder.

Bijwerkingen

Bijwerkingen geassocieerd met de gebroken capillaire laserbehandeling omvatten pijn op het moment van behandeling, dat is vaak beschreven als een module van een rubberen band. Patiënten ondervinden roodheid of zwelling na de behandeling, evenals korstvorming op de plaats van behandeling.


gerelateerde artikelen