Sunblock allergieën & kasten

December 31

Sunblock allergieën & kasten

Sunblock is een beauty must-have voor iedereen. Om uw schoonheid regime te vergemakkelijken, dragen veel cosmetische bedrijven moisturizers, inleidingen en stichtingen met ingebouwde zonnebrandmiddelen. Als u hebt een huiduitslag of galbulten ontwikkeld na het toepassen van zonnebrandcrème of verwante cosmetica, kan je afvragen of allergieën voor ingrediënten in sunblock schuld zijn. Voordat je greppel uw zonnebrandcrème, bepalen stappen de oorzaak van uw kasten.

Soorten Sunblock

Er is een misverstand dat alle UV ray-blocking sunblocks huid op dezelfde manier beschermt. U kunt kiezen uit twee typen van zonnebrandmiddelen--chemische absorptieflessen en fysieke blokkers. Chemische absorptieflessen helpen omzetten van potentieel schadelijke straling in veilige vormen, met ingrediënten zoals aminobenzoic acid, trolamine salicylaat en Homosalaat. Deze chemicaliën blokkeren vooral UVB stralen. Gezien de talloze ingrediënten in chemische absorptieflessen, dit soort sunblock mogelijk meer allergeen. Fysieke blokkers scherm uit ultraviolette straling. Met ingrediënten zoals titaandioxide en zinkoxide, ze zijn meestal minder allergeen.

Netelroos gedefinieerd

Netelroos of urticaria, zijn rood en opgefokt bultjes op de huid dat formulier in reactie op allergenen. Wanneer uw immuunsysteem komt in contact met stoffen die u allergisch voor--zoals een ingrediënt in sunblock bent--kan u hen ontwikkelen. Kasten zijn gemeengoed in de zomer omdat warmte flare-ups veroorzaakt. Bepalen of de uitslag op een deel van het lichaam dat je zonnebrandcrème voordoet zich op of niet om te onderscheiden van de oorzaak van netelroos.

Test uw Sunblock

Altijd test een nieuwe sunblock vóór gebruik, en ga er niet van natuurlijke producten zal niet netelroos veroorzaken. Allergische reacties kunnen ontwikkelen van zowel chemische als plantaardige stoffen. Test een nieuw product op een klein stukje huid om te meten uw reactie erop. Als geen reacties optreden, dan kunt u het over de hele van uw huid proberen. U wellicht voor het testen van vele sunblocks met verschillende ingrediënten te vinden die is comfortabel.

Zonnebrandcrème in Beauty producten

Bepalen of een van uw zonnebrandcrème-geïnfundeerd schoonheidsproducten bevatten de ingrediënten die je bent gevoelig voor zijn. Om te voorkomen dat netelroos, sturen duidelijk van dezelfde ingrediënten in schoonheidsproducten die u allergisch voor in regelmatige sunblock bent. Zie een allergist als uw conditie zich blijft voordoen. Kasten kunnen aangeven dat je allergisch voor meer dan alleen sunblock bent.


gerelateerde artikelen