Natuurlijke manieren om te scherpen & advocatenkantoor van uw huid

March 31

Natuurlijke manieren om te scherpen & advocatenkantoor van uw huid

Huid is ons grootste orgaan en goed onderhoud vereist. Volgens de nationale vereniging van Dermatologie zijn er vele redenen waarom onze huid verliest zijn elasticiteit en vereist onderhoud en verstevigende omhoog. Als je hebt verloren veel gewicht, misschien vindt u moet u uw huid te scherpen. Veroudering kan ook bijdragen aan de huid nodig toning en versteviging. De zon, bepaalde voedingsmiddelen en gewoonten kunnen alle beschadigen uw huid, evenals uw huid zijn soepelheid verliezen. Sommige mensen kunnen kiezen om dure en risicovolle operatie, maar er zijn vele manieren u kunt natuurlijk draai en uw huid.

Voeding

Huid vereist goede voeding te blijven strak en stevig. Dermatoloog Rhoda Narins, M.D., zegt dat er sommige gezonde voedingsmiddelen die nuttige voedingsstoffen voor de huid, met inbegrip van paranoten bevatten. Deze smakelijke noten zijn zeer geschikt voor de huid omdat ze selenium, die kan helpen handhaven elasticiteit in de huid. Granaatappelsap bevat anthocyanen die bijdragen tot de versterking van de muren van de zeer kleine bloedvaten die voedingsstoffen aan de huid. Eet voedingsmiddelen die rijk aan antioxidanten zijn helpen bestrijden de vrije radicalen die leiden schade aan de huid tot kunnen.

Vitaminen

Sheldon Pinnell, een onderzoeker aan de Duke University, een studie voltooid en ontdekte dat vitaminen C en E scherpen de huid en beschermen tegen de schadelijke inwerking van de zon kan helpen. Hij studeerde van actuele vitamine C verder en vonden dat het kon beschadiging door de zon verminderen en elasticiteit terug te brengen naar de huid, waardoor het steviger. Vitamine B, topisch---gebruikt in crèmes---kan helpen door de cellen hydraterende en verstrakking van de huid. Nemen van vetzuren kan ook helpen bij het houden van het gezicht afgezwakt en lijnzaadolie en evening primrose kan ook voordelen hebben.

Oefening

Beweging is belangrijk voor de versteviging van de huid. Het helpt verkeer en houdt de huid firma en afgezwakt. U hoeft niet een mooie sportschool te oefenen om stevige en draai van uw huid. Voor gezichts- en nek spieren stelt Carole Maggio, auteur van "Facercise," een volledige regime van gezicht oefeningen om de Toon en draai de huid van het gezicht en de hals. Voor andere lichaam-toning zoals de armen, benen en buik, eenvoudige lunges, front squats, kunnen sit-ups en zachte gewichten helpen de huid toon en verbetering van de circulatie.

Andere Tips

Drinken van veel water en huidcellen gehydrateerd te houden kan helpen de huid bleef afgezwakt. "Journal of Clinical Dermatology" suggereert moisturizers om te helpen houden de huid strakker en afgezwakt. Gezichts maskers en lichaam afschilfering kunnen ook steun in huidverzorging en natuurlijke manieren om de huid te scherpen.


gerelateerde artikelen