De voordelen van handstanden voor het lichaam

April 21

De voordelen van handstanden voor het lichaam

Overzicht

Handstand is een uitdagende en lonende pose die uw yoga praktijk een gevoel van avontuur brengt. De Sanskriet naam voor dit bevrijden en verkwikkende inversie is Adho Mukha Vrksasana. Een goed uitgevoerde handstand lijkt alsof licht en moeiteloze, vereist het veel discipline om te leren en veilig genieten. Handstanden verbeteren je evenwicht, sterkte en flexibiliteit. Door je lichaam ondersteboven draaien, activering handstanden van uw verkeer. Als je nieuw bent bij het beoefenen van handstand, vinden een gekwalificeerd yoga-instructeur te tonen u de basics voordat u het op uw eigen probeert.

Saldo

Yoga beoefenaars krijgen vaak de kracht om te doen een handstand, lang voordat ze de ontwikkeling van het noodzakelijke evenwicht voor de pose. U moet uw angst voor vallende overwinnen voordat je geest kan kalmeren en gericht genoeg om evenwicht te brengen. Als je lichaam altijd in beweging met uw adem en verkeer is, moet u constant kleine aanpassingen aan uw saldo in een handstand ondersteunen. U moet uw lichaamshouding elke stap van de weg tijdens het verplaatsen in en uit een handstand, dan is het ondersteunen van uw saldo door kleine bewegingen als je eenmaal in de pose. Omdat je lichaam in evenwicht op uw handen brengen moet, voorkomen dat deze pose als je hand of pols pijn hebt.

Sterkte

Elke grote spiergroep deelnemen handstanden aan uw lichaam. Tijdens een handstand, de spieren in je armen, ondersteunen schouders en borst uw lichaamsgewicht, terwijl de kern spieren in je rug en buik zorgen voor stabiliteit. Boeiende uw beenspieren biedt lift in de pose en neemt de druk op je borst en kern. Naast het maken van steunen en op te heffen binnen de pose, uw spieren voortdurend worden aangepast zodat het evenwicht bewaren. Praktijk handstanden regelmatig te bouwen uw kracht totdat u het poseren voor twee tot drie minuten per keer kunt houden. Als u lage of hoge bloeddruk hebt, houdt een handstand voor 30 seconden of minder.

Flexibiliteit

Een handstand is vooral een kracht en evenwicht pose, hoewel het strekt zich ook uit je buik. Afhankelijk van welke stijl van yoga u raadplegen, handstanden kunnen betrekking hebben op een terug bocht. Nemen ten minste een lichte terug bocht in uw handstand om ondersteunende uitlijning van uw wervelkolom. Zodra u een handstand bereiken, verlengen via uw wervelkolom tijdje terug buigen licht om te produceren een zacht stuk in je buik.

Omloop

Door je lichaam ondersteboven flipping, omkeren handstanden normale bloedstroom. Dit verhoogt de omloop aan uw bovenlichaam terwijl het verlichten van de druk op je voeten en benen. Handstanden profiteren uw wervelkolom, hersenen en hypofyse, volgens "Yoga Journal." De vloed van bloed naar de hersenen is stimulerend en kalmerende op hetzelfde moment, kleine depressie verlichten. Een goed uitgevoerde terug bocht tijdens een handstand stimuleert ook uw zenuwstelsel tijdens het activeren van uw lichaam.


gerelateerde artikelen