Krab vissen in Georgië

April 18

Krab vissen in Georgië

Wanneer de zout-spray geur van de kust van Georgië sets uw smaakpapillen verlangen naar verse zeevruchten, maken een leuke familie avontuur en vangst sommige om te koken tot krabben. Opsturen is op zijn best in de zomermaanden wanneer de wezens hoofd aan ondiep water te paaien. Een visvergunning van Georgië en een paar basisstukken van uitrusting zijn allemaal moet u uw krab visserij-expeditie op gang komen.

Zinken als een steen

Stone krabben krijgen hun naam van hun verschijning als ze burrowed net onder de modder in estuaria en zeegras bedden liggen. Stone krabben zijn vaak geoogst voor hun klauwen en de aanbevolen visserijpraktijken is de krab terug te keren naar het water te verwijderen van de grootste klauw op het ellebooggewricht. Voordat u de klauw verwijdert, door ervoor te zorgen dat het maatregelen ten minste 2,75 inch uit het ellebooggewricht aan het einde van het onroerende gedeelte van de klauw.

Zingen de Blues

Vangen blauw krabben geheel om te genieten van hun rijke terug fin en lichaam vlees, evenals de klauwen. Meten van elke blauwe krab die je op de Prikker die uitsteekt vangen uit vanaf iedere kant van zijn lichaam om ervoor te zorgen dat het lichaam bedraagt ten minste 5 inch breed. Volwassen vrouwelijke krabben meet 3 tot en met 5 inch--bekend als peelers--zijn ook juridisch om te oogsten, verstrekken ze niet een spons-achtige massa van eieren onder hun lichaam hebben.

Vangen als Catch Can

Vis voor blauw of stone krabben het hele jaar door op elk moment van de dag met een geldige visvergunning van Georgië. Het is legaal om te krabben vangen in een verschillende manieren in de staat Georgia. U kunt maximaal zes 2 voet door 2 voet krab vallen op een moment, mits u elk met een fluorescente groene float met uw naam en adres markeren. Lift-ringen zijn een andere gemakkelijke manier om te krabben vangen. Eenvoudig beveiligen uw aas box binnen een verrekende ring en lager de onderkant van de waterweg. Als er krabben in het gebied, zullen ze beginnen te verzamelen rond het aas vak binnen 10 tot 15 minuten. De krabben zijn gevangen in het net als u de ring terug naar de oppervlakte verhogen. Kip verrekening omvat koppelverkoop een stuk rottend kip aan het einde van een paal en krabben die komen om feest op het met een lange-orige duik net ruimen.

Waar te gaan opsturen

Tybee Island, 20 minuten ten oosten van Savannah, is een van de meest productieve opsturen gebieden van Georgië, en alle stranden zijn open voor het publiek. Hoofd voor rock steigers aan de veel Zuid-kant van het eiland nabij de monding van de rivier van Wilmington, evenals de steigers in het noorden van het eiland. Centrale kust van Georgië ligt de kleine stad van Darien onder getijde estuaria en moerassen begunstigd door krabben in de warme maanden. Jekyll eiland ligt 28 mijl ten zuiden van Darien, met blue krabben vullen van kreken, estuaria en de wateren van de oceaan rond het eiland. In het ver zuidelijk deel van de staat heeft Cumberland National Seashore moerassen vindt u zowel blauw en stone krabben.


gerelateerde artikelen