Waarom zijn Push speelgoed voor kleuters goed voor grove motorische vaardigheden?

July 8

Waarom zijn Push speelgoed voor kleuters goed voor grove motorische vaardigheden?

Push speelgoed bieden een manier voor tots ondersteunde en veilige voelen als ze verbeteren de fysieke vaardigheden die het mogelijk voor het hele lichaamsbeweging maken. Kinderen kunnen genieten van een boeiende of leuke speelgoed zoals winkelen kar, pop wandelwagen of bal popper terwijl de versterking van de groepen van de grote spieren om te helpen bij het verbeteren van de Grove Motoriek speelgoed te duwen. Veel push speelgoed zijn speciaal ontworpen met een brede basis en doen niet tip over gemakkelijk, zodat kinderen ze ook gebruiken kunnen om trek naar een staande positie.

Rechtop

Push speelgoed helpen kinderen hebben een gevoel van veiligheid en zekerheid bij het leren te staan rechtop en eerst beginnen te nemen stappen. De stabiliteit van een push-speelgoed kunnen kinderen voelen gesteund, zoals zij kracht en evenwicht ontwikkelen.

Saldo

Push speelgoed zijn nuttig voor grove motorische ontwikkeling omdat ze wankele peuters leren lopen helpen kunnen, neemt nota van de AskDrSears.com. Een push speelgoed met een brede, stabiele basis biedt een veilige bron van steun voor nieuwe wandelaars, verstrekken van vertrouwen om de overgang van kruipen naar lopen.

Coördinatie

Leren coördineren van beide zijden van het lichaam is een belangrijk onderdeel van de grove motorische ontwikkeling van een kind. Push speelgoed helpen kinderen leren te coördineren van de linkerkant van het lichaam met het recht. Een kind kan een pop kinderwagen duw terwijl het nemen van een stap vooruit met haar linker voet. De wandelwagen helpt het kind te stabiliseren terwijl zij de rechtervoet coördineert te nemen dan een stap. Push speelgoed ook helpen kinderen ontwikkelen de coördinatie te manoeuvreren rond obstakels, zoals een wasmand in hun pad. Zodra kinderen hebben geleerd om te lopen, te push speelgoed oefenen en hun grote spieren te coördineren, zodat ze kunnen leren lopen sneller, stap naar achteren en uiteindelijk uitgevoerd.

Spiertonus

Kinderen leren lopen zodra zij voldoende spiertonus hebben ontwikkeld. Spiertonus kan verbeteren als peuters een push speelgoed vasthouden terwijl het leren lopen. Push speelgoed helpen een tot gebruiken en versterking van de beenspieren dat niet eerder kunnen worden gebruikt.


gerelateerde artikelen