Welke reeds bestaande voorwaarden zijn meestal geweigerd door zorgverzekeraars?

July 12

Welke reeds bestaande voorwaarden zijn meestal geweigerd door zorgverzekeraars?

Een reeds bestaande aandoening is een medische aandoening die een persoon heeft alvorens voor de ziektekostenverzekering. De voorwaarde moet zijn door een arts behandeld en opgenomen in de medische voorgeschiedenis van de patiënt te kwalificeren als een reeds bestaande toestand. Volgens «««HealthReform.gov kunnen een reeds bestaande aandoening een primaire of secundaire ziekte, variërend van astma, afhankelijk van de staatswetten kanker en verschillende regels van de verzekeringsmaatschappij. Vanaf 2009 toestaan 45 staten verzekeringsmaatschappijen weigeren dekking voor reeds bestaande aandoeningen.

Kanker

HealthReform.gov meldt dat een op de 10 patiënten met kanker voldoende ziektekostenverzekering niet kon vinden. Sommige verzekeringsmaatschappijen weigeren dekking voor wie heeft ooit van kanker, terwijl anderen alleen voor de afgelopen 20 jaar terugkijken. Individuele gezondheid plannen waarvoor een fysieke om zich te kwalificeren voor de verzekering vaak weigeren dekking aan patiënten met kanker, verslag consultants bij de American Cancer Society. Dekking door middel van de groep plannen aangeboden door werkgevers vaak vereisen die met kanker te wachten tot 18 maanden voordat kanker bedrijfsgerelateerde diensten onder hun reeds bestaande bepalingen vallen.

Huiselijk geweld

Negen lidstaten toestaan verzekeringsmaatschappijen die dekking weigeren aan iedereen die een geschiedenis van huiselijk geweld verwondingen heeft. Volgens de Service Employees International Union, werden de slachtoffers van huiselijk geweld beschouwd als hoog risico en dekking geweigerd of extra tarieven voor de ziektekostenverzekering betalen door acht van de 16 grootste verzekeringsmaatschappijen in de Verenigde Staten.

Diabetes

Diabetes is een gemeenschappelijk ziekte die vaak diskwalificeert patiënten individuele ziektekostenverzekering te kopen. Terwijl groep plannen niet ontkennen dekking voor welke reden dan ook, kunnen ze voordelen onthouden gedurende een periode van tijd voor bepaalde voorwaarden zoals diabetes. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden renners die individuen kopen kunnen ter dekking van diabetes zorg, terwijl anderen kunnen dekking voor een andere gezondheidskwestie bieden en uitsluiten van dekking voor diabetes-gerelateerde ziekten.

Zwangerschap

De meeste verzekeringsmaatschappijen is afwijzen van kandidaten die zwanger zijn. Zolang een kandidaat niet zwanger, is wanneer de dekking eerst begint, is er meestal niet een wachttijd voor wanneer zwangerschap dekking zal beginnen. Anderen weigeren zwangerschap dekking gedurende één jaar na de begindatum van het beleid.

Andere gemeenschappelijke uitsluitingen

Volgens de Lehman-groep, een bedrijf dat bemiddelt bij de ziektekostenverzekering plannen, zal de meeste verzekeringsmaatschappijen elke aanvrager die is behandeld voor alcoholisme of drug verslaving afslaan. Als de aanvrager heeft een hartaanval had binnen vijf jaar van toepassing zijn voor de dekking, het beleid meestal geweigerd. AIDS is bijna altijd een automatische bestaande turndown voor dekking van de gezondheidszorg. Hoge bloeddruk en hoog cholesterolgehalte zelf zijn niet gewoonlijk beschouwd als reeds bestaande aandoeningen, maar als beide aanwezig zijn, veel verzekeringsmaatschappijen zullen weigeren dekking.


gerelateerde artikelen