Is het oke om te oefenen na het zien van de Chiropractor?

September 6

Is het oke om te oefenen na het zien van de Chiropractor?

Chiropractie behandelingen zijn één van de meest gewilde vormen van alternatieve geneeskunde. Deze behandelingen willen helpen verlichten van rugpijn, passen de wervelkolom, verschillende functies en help juiste slechte lichaamshouding verbeteren. Afhankelijk van uw diagnose, kunnen behandelingen variëren van korte routine aanpassingen tot meer langetermijnplannen behandeling. Elke aanpassing gaat om manipulaties van de wervelkolom, weefsels en spieren. Uitoefening onmiddellijk na de behandeling draagt het risico van het verstoren van de werkzaamheden van uw chiropractor. Aan de andere kant, is regelmatige lichaamsbeweging over het algemeen een deel van een zorgplan Chiropractie. Altijd overleggen met een arts voordat u begint een zorgplan Chiropractie.

Functie

Aanpassingen door spinale manipulatie vormen de kern van het beroep van chiropractie. Volgens Medline Plus, chiropractors geloven dat sommige kwalen gezondheid worden toegeschreven aan ontheemde wervelkolom wervels. Andere natuurlijke gezondheid-methoden zijn bepleit door chiropractoren, met inbegrip van regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet.

Effecten

De effecten van spinale manipulatie zijn vaak geleidelijk. De chiropractici van advocaat regelmatige bezoeken om te krijgen de meeste voordelen. Sommige patiënten zoeken aanpassingen in een poging om te verlichten pijn veroorzaakt door spinale vervormingen, ongevallen of slechte houding. U kan wat pijn ervaren na een aanpassing als gevolg van de veranderingen in je lichaam. Na een bezoek aan de chiropractor uitoefenen kan potentieel verergeren pijn.

Aanbevelingen

Oefening kan worden aanbevolen door uw chiropractor als een manier om te vergroten uw behandeling en ter versterking van de rug. Er zijn sommige bewarende maatregelen te nemen, met name voor direct nadat u een aanpassing hebben. Het Hunterdon Holistic Centrum advocaat niet uit te oefenen onmiddellijk na een aanpassing, omdat uw lichaam nodig heeft een kans aan te passen aan de behandeling-sessie. Nadat een behandeling mogelijk ongedaan kunt maken voor het werk dat uw chiropractor voltooid tijdens de aanpassing voor weefsels en spieren uit recht in te werken. Er is een hoger risico als u van een blessure herstellende bent.

Overwegingen

Regelmatige lichaamsbeweging is een cruciaal onderdeel van een pan gezond leven. In feite, werken chiropractors in het algemeen met hun patiënten te komen met een oefening plan die in behandeling plannen banden. De Mayo Clinic advocaten oefening als een vorm van rugpijn preventie, omdat het helpt om de versterking van de rugspieren. Streven naar een vorm van dagelijkse aërobe oefening en kies lagere impact activiteiten die niet zoveel kans op rugpijn verergeren. Zwemmen en matig tempo lopen zijn beide voorbeelden van lage impact activiteiten. Stop uitoefenen als u spierpijn ervaren. Gewichtsverlies en het onderhoud van uw gewicht zijn ook preventieve maatregelen tegen rugpijn.


gerelateerde artikelen