Top 5 recept acnebehandelingen

August 11

Top 5 recept acnebehandelingen

Voor veel mensen, kan acne worden behandeld door het verlaten van het gebied alleen of met behulp van over-the-counter remedies, zoals salicylzuur. Het is mogelijk dat wanneer de acne groeit in ernst en wordt ontstoken of geïnfecteerde, voorschriftmedicijnen vereist voor adequate behandeling. Wanneer dit het geval is, zijn er vijf belangrijkste voorschriften die artsen meestal voorschrijven.

Tretinoïne

Recept retinoïden zijn afgeleid van vitamine A en zijn een van de meest voorkomende receptplichtige geneesmiddelen voor de acnebehandeling. Volgens de American Academy of Dermatology is de retinoid tretinoïne de meest effectieve acnebehandeling beschikbaar vanwege haar vermogens om alles te behandelen alle vier van de belangrijkste factoren van acne ontwikkeling. Deze factoren zijn onregelmatige huid vergieten, ontsteking, bacteriën en talg olie-productie.

Antimicrobiële stoffen

Antimicrobiële stoffen zijn ook een gemeenschappelijk recept voor de behandeling van acne. Antimicrobiële stoffen, zoals azelaïnezuur en benzoylperoxide, werk van targeting en doden van één bacteriën die geassocieerd is met ernstige acne breakouts genaamd Propionibacterium acnes of P. acnes. Azelaïnezuur heeft het voordeel dat ook om te helpen verlichten van de ontsteking in meer ernstige inflammatoire acne zoals cysten of knobbeltjes.

Antibiotica

Antibiotica zijn ook voorgeschreven voor de acnebehandeling. Antibiotica topisch of oraal kunnen worden gebruikt, en algemeen bevatten erytromycine en tetracyclinen. Antibiotica werken door ook gericht op en doden van de bacteriën P. acnes in inflammatoire acne. Volgens de American Academy of Dermatology, worden antibiotica vaak gecombineerd met andere antimicrobiële middelen om te voorkomen dat antibiotica-resistentie van de bacteriën op de medicatie.

Anticonceptiva

Anticonceptiva worden ook vaak voorgeschreven voor de behandeling van acne, meer in het bijzonder voor vrouwen. Hoewel anticonceptiva worden verkocht voor geboortebeperking, helpen de dezelfde medicijnen bestrijden van de overproductie van talg olie in de huid. Overtollige talg combineert met dode huid cellen aan formulier stekkers in de poriën van de huid, wat resulteert in acne.

Corticosteroïden

Corticosteroïden zijn een gemeenschappelijk recept voor acne die heeft geleid tot ernstig ontstoken acne knobbeltjes of cysten. Als de ontsteking bouwt, neemt ook de druk achter de acne knobbeltje of cyste, die uiteindelijk leiden hen tot kan te barsten. Dit leidt tot acne littekens. Corticosteroïden worden geïnjecteerd rechtstreeks in de laesie van de acne te verminderen de ontsteking en de druk om te voorkomen dit.


gerelateerde artikelen