Rek te openen uw heupen

March 21

Rek te openen uw heupen

Openen van de heupen door het juiste uitrekkende bestrijdt de degeneratieve effecten van een sedentaire levensstijl doorgebracht achter een computer, zitten in het verkeer en op de Bank. Strakke heup flexoren worden ook veroorzaakt door sportieve activiteiten zoals fietsen en lopen. Ongeacht de oorzaak, losraken van stijve heupen verlicht de pijn in de onderrug, zorgt voor grotere voordelen te kunnen plukken van buikspieroefeningen en verbetert de algehele efficiëntie van de beweging. Hip rekt variëren van eenvoudige tot complexe, en volgens uw niveau van flexibiliteit moet worden beoefend. Toegevoegde voordelen van hip rek zijn betere omloop gedurende de vitale organen zoals de darmen, de alvleesklier, de schildklier en de lever.

Zittende Stradle Stretch

Vanuit een zittende positie zijn de benen uit uitlopend in een "Y" formatie met de ruggen van de knieën als plat op de vloer mogelijk. Plaats beide handen achter je billen en duw voorwaarts, dwingen de heupen zo ver uit elkaar als comfortabel mogelijk. Houd de stretch voor 30 seconden tot een minuut. Het stuk moet worden gevoeld, maar moet niet branden. Lean zo ver naar voren als mogelijk, ervoor zorgend om nemen diepe, zelfs ademhalingen. Langzaam dwingen de heupen verder uit elkaar als ze voor het stuk open.

Hoofd aan knie strekken

Om te beginnen zitten Indiase stijl. Strek je rechterbeen terwijl de hiel van je linkervoet verscholen in de binnenkant van uw rechter dij. Met beide handen reiken en grijpen de onderkant van je rechter voet. Als u niet nog bereiken kunt, pak je enkel. Buig je romp, waardoor uw hoofd als dicht bij uw knie mogelijk. Houd de stretch voor ten minste 20 en bij voorkeur 30 seconden, dan herhaal met het andere been. Een stuk gehouden voor minder dan 20 seconden is niet effectief als het spiervezels niet aanzienlijk uitgebreid. Hip strekt zich uit te breiden moet worden uitgevoerd ten minste drie keer per week.

Halve Pigeon vormen Stretch

Beginnen in een longe positie met je rechterbeen gebogen voor u en uw linkerbeen knie naar beneden en wijst direct achter je. Langzaam lopen van je rechter voet in het frontale vlak en leg uw voorpoot voor je met de buitenkant van je been plat op de grond. De poot moet een scherpe hoek vormen met de knie recht naar voren wijzen en de enkel in een rechte hoek gebogen. Langzaam je romp naar voren over uw been terwijl ademhaling diep en gelijkmatig te lopen. Houd voor een minimum van 30 seconden en herhaal aan de andere kant. U kunt uitvoeren in grote weerstand van uw bekkengordel wanneer eerst proberen deze strook. In eerste instantie wellicht noodzakelijk ter ondersteuning van de billen van het gebogen been met een yoga-blok of een gevouwen handdoek totdat je begint te losser.

Kikker Pose Stretch

Begint op de knieën, die volledig zijn gebogen en voeten samen onder de billen. Open de knieën in een "V" vorm en uw armen en romp naar voren, terwijl ademhaling diep en gelijkmatig op een langzaam te lopen. Deze stretch vordert in extremiteit volgens hoe ver uit elkaar plaatst u uw voeten eens je heupen bevinden zich in de positie van de "V". Dunne kussens of een extra yoga mat kunnen noodzakelijk aangezien de positie druk op de knieën plaatsen kunt. De onderarmen rusten in een hoek van 90 graden en de ondersteuning van de romp. Dit stuk moet plaatsvinden voor twee tot vijf minuten, geleidelijk groter als je heupen beginnen om te ontspannen en te openen. Kikker pose breidt effectief heup flexoren terwijl de leniging van de spijsvertering en menstruele krampen.

Extra uitrekkende Poses

De noodzaak om de heupen door opzettelijke uitrekken open werd verholpen door talrijke benaderingen. Er zijn vele verschillende poses die vergelijkbare resultaten bereiken. Sommige extra rek zijn oog van de naald, Crescent longe, zat Bound Angle Pose, koe gezicht vormen, Happy Baby, Sumo Squat, Lizard vormen en geknield Hip Flexor Stretch met voet aan de orde gesteld. Alles moet worden beoefend op een stevige ondergrond opgevuld door een yoga mat na een kleine gymnastiek opwarmen.


gerelateerde artikelen