Een buikpijn bij kinderen vanaf Sinus Drainage

November 10

Een buikpijn bij kinderen vanaf Sinus Drainage

Ieder kind heeft klieren in zijn neus en keel die slijm produceren. Normaal gesproken veroorzaken dit slijm niet veel van een probleem, druipend onopgemerkt langs de achterkant van de keel en zij uiteindelijk haar weg in de maag. Maar als klieren beginnen te produceren een overmaat, of het slijm abnormaal dik wordt, uw kind een infuus postnasal ontwikkelen kan en deze drainage kan soms laat uw kind met een boos buik.

Postnasal-Drip

Sinus drainage en latere buikpijn kunnen een aantal oorzaken, dus het is vaak best een afspraak met een arts te maken hebben. Iets van een gewone verkoudheid om allergieën aan een sinus-infectie kan aanmoedigen deze klieren om bovenmatig slijm afscheiden. Zelfs een object ingediend in de neus van uw kind kunt verhogen slijmproductie. Het verlaten van de overtollige afvoer ongecontroleerde zal waarschijnlijk leiden tot de maagklachten terug te komen en kan ook leiden tot een zere keel en aanhoudende hoest.

Vloeistoffen

Als u erin de sinus drainage slaagt, kan krijgen extra vocht in uw kind soms beteugelen misselijkheid. Het extra vocht helpt dun het slijm, dat kan veel van de complicaties bij baai houden. Duidelijke vloeistoffen zijn beste, maar die gezoet met suiker kunnen kalmeren de buik beter dan anderen, neemt nota van de Cleveland Clinic.

Naast vermindering van misselijkheid, het extra vocht kunnen ook voorkomen dat uitdroging als de last van de maag wordt veroorzaakt door uw kind te braken. Maar geef uw kind te veel vloeistof in één keer. Het kan soms gedwongen zijn maag, waardoor dit probleem veel erger.

Rest

Zoals vloeistoffen, rest kan gaan een lange manier naar het verbeteren van uw kind buikpijn. Niet, echter, alleen liggen uw kind. In plaats daarvan, prop zijn hoofd omhoog ongeveer 12 inch hoger dan zijn voeten. Dit kan de misselijkheid verminderen evenals houden bovenmatig slijm uitgevoerd langs de achterkant van zijn keel.

Medicijnen

Bismut subsalicylate kan wonderen doen voor de behandeling van diarree en overstuur maag. Het is niet, echter, aanbevolen voor iedereen onder de leeftijd van 12. Het is ook niet aan te raden worden genomen wanneer een kind of een tiener is omgaan met de griep of waterpokken, waarschuwt de National Institutes of Health. De salicylaten in deze medicijnen kunnen leiden tot het syndroom van Reye, een aandoening die gekenmerkt wordt door een zwelling van de lever en de hersenen.


gerelateerde artikelen