Lijst van antihistaminica

August 19

Antihistaminica verwijzen naar een soort medicatie gebruikt voor het beheer van dergelijke uitingen van de allergie als jeukende of waterige ogen, neusverstopping, een loopneus, borst congestie, jeuk, een uitslag en niezen. Een potentieel levensbedreigende aandoening genaamd anafylaxie kan leiden tot als allergie symptomen zijn verlaten onbehandeld. Moeite met ademhalen, netelroos en zwelling op van de keel karakteriseren anafylaxie. Gelukkig, antihistaminicum drugs worden gebruikt voor de behandeling van allergische symptomen.

Fexofenadine

Fexofenadine blokkeert de werking van histamine in het lichaam. Histamine is een stof die vrijkomt uit mestcellen ter bevordering van de allergische symptomen. Volgens «««Drugs.com, wordt fexofenadine specifiek gebruikt voor de behandeling van seizoengebonden allergieën en chronische idiopathische urticaria (netelroos en jeuk van de huid die geen duidelijke reden hebben). Drugs.com zegt dat de fexofenadine bijwerkingen menstruele krampen, diarree, misselijkheid, maagproblemen, vermoeidheid, slaperigheid, rug of spierpijn en hoofdpijn omvatten. Fexofenadine komt in Tablet PC- en vloeibare vorm. Het moet niet worden gebruikt met antacida of vruchtensappen, als zij met de absorptie van de drug in het lichaam interfereren kunnen.

Hydroxyzine

Hydroxyzine wordt gebruikt om contact dermatitis en kasten te verminderen. Drugs.com zegt dat hydroxyzine is ook een kalmerend medicijn dat op het centrale zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg), werkt als het vermindert angst en spanning. Het beheert ook misselijkheid en braken. Drugs.com geeft aan dat de hydroxyzine bijwerkingen sufheid, duizeligheid, wazig zicht, hoofdpijn en een droge mond zijn. De ernstige gevolgen van deze drug omvatten tremoren, verwarring, vangsten en toegenomen verkeer van de hals, ogen, tong of kaak. Een vrouw mag niet hydroxyzine tijdens de zwangerschap, omdat het ernstige schade aan de ongeboren baby veroorzaken kan.

Diphenydramine

Volgens MedlinePlus behandelt difenhydramine hoest, slapeloosheid, reisziekte en abnormale beweging naast gemeenschappelijke allergische symptomen. De bijwerkingen van de drug zijn droge mond, keel of neus; duizeligheid; misselijkheid; braken; nervositeit; hoofdpijn; constipatie en verlies van eetlust. Spierzwakte, borst congestie, opwinding, visuele problemen en problemen plassen zijn diphenydramine van andere bijwerkingen, zoals opgemerkt door MedlinePlus. Diphenydramine kan worden als een capsule, tablet, ontbinding vloeibare of ontbinding strip.


gerelateerde artikelen