Wat zijn de gezondheidsvoordelen van zilver naald witte thee?

August 15

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van zilver naald witte thee?

Witte thee is afkomstig van de bladeren van de plant Camellia sinensis, dezelfde die zwarte, groene en oolong thee produceert. Zoals groene thee, witte theebladeren zijn minimaal verwerkt, maar in tegenstelling tot groene thee, alleen de jongste bladeren en toppen van de plant worden gebruikt. Zilveren naald witte thee bestaat uit alleen de toppen van de plant en is zeer zeldzaam, aangezien het slechts twee dagen van het jaar wordt geoogst. Zoals alle witte thee, het is hoog in antioxidanten en kan potentieel bieden bescherming tegen een groot aantal voorwaarden.

Bevat anti-oxidanten

Witte thee en groene thee hebben vergelijkbare bedragen van catechines, een klasse van anti-oxidanten, volgens een studie gepubliceerd in 2010 in the "Journal of Food Science." Witte thee, had echter lagere algehele antioxidant capaciteit dan groene thee, toonaangevende onderzoekers om te vermoeden dat witte thee een lager niveau van antioxidanten niet verwant aan catechines kan hebben. Dus als u heb willen drinken van groene thee om gezondheidsredenen, maar houd niet van de sterke smaak, mogelijk witte thee antioxidant-rijke alternatief.

Helpt reguleren bloedglucose

Gebrouwen witte thee kan helpen lagere bloedsuikerspiegel, mogelijk helpen van mensen die lijden aan diabetes. Een dierlijke studie die werd gepubliceerd in 2011 in "Phytomedicine" onderzocht de effecten van witte thee op symptomen van de diabetes. In dit vier weken durende studie vonden de onderzoekers dat het nuttigen van een water extract van witte theebladeren tot lagere niveaus van de glucose van het bloed in de testonderwerpen diabetische geleid. Lagere totale cholesterol en low-density lipoprotein--de "slechte cholesterol"--werden ook waargenomen. Onderzoekers concludeerden dat witte thee-extract kan helpen verminderen of eventueel zelfs voorkomen dat de symptomen van diabetes, hoewel menselijke studie nog steeds nodig is.

Helpt metaboliseren vet

De antioxidanten in witte thee kunnen helpen verhogen van het tempo van de vetafbraak in je lichaam. Volgens een studie gepubliceerd in een 2009 editie van "Voeding en metabolisme", vond onderzoekers dat witte thee-extract hielp de opbouw van triglyceriden in gekweekte menselijke cellen van vet te verminderen. Het extract ook bijgedragen aan de stimulering van de vetafbraak. Terwijl de resultaten veelbelovend waren, is verder onderzoek op lange termijn nog steeds nodig voordat extract van witte thee kan worden aanbevolen voor vetstofwisseling,

Brouwen Tips

Witte thee, zoals groene en zwarte thee, kan worden gekocht in de vorm van een losbladig of theezakje in thee speciaalzaken, Aziatische kruideniers en health food winkels en sommige supermarkten. Witte thee is beste gebrouwen met water dat is tussen 180 en 185 graden Fahrenheit om te voorkomen dat de bladeren broeien. Ongeveer 2 eetlepels gedroogde theeblaadjes voor elke 8 ounces water gebruiken. Omdat de zilveren naald thee├źn zijn gemaakt van de knoppen alleen, moet u steile het gedurende vijf tot zeven minuten uit de volle smaak van de thee te brengen.


gerelateerde artikelen