Zijn er kruiden & kruiden Remedies voor suiker Cravings?

October 10

Zijn er kruiden & kruiden Remedies voor suiker Cravings?

Overtollige suikerconsumptie kan resulteren in gezondheid aandoeningen zoals diabetes en obesitas. Als u probeert om uw inname van suiker te verminderen, kan het moeilijk te overwinnen van het hunkeren naar, waardoor u verliest momentum in uw streven. Ter aanvulling van uw dieet met bepaalde kruiden en specerijen kan helpen beteugelen uw suiker cravings om te verhogen uw kansen op succes. Echter dient u altijd uw arts voorafgaand aan begin een herbal regimen raadplegen.

Kaneel

In het boek "Afslanken and cellulitis Control" adviseert Dr. Linda Rector-Page vers gemalen kaneel toe te voegen aan uw dranken, zoals koffie en thee, om suiker cravings en ook profiteren van uw algehele gezondheid. Kaneel stimuleert de stofwisseling en helpt bij het opbouwen van mager spierweefsel, volgens Stephen Gullo in het boek "De dunne geboden." De auteur zegt dat kaneel de smaak terwijl ook het verbeteren van verzadiging verhoogt voor zwenking vandoor suiker cravings en herstel van de bloedsuikerspiegel na een overmaat aan koolhydraten.

Teentjes

Kruidnagel, hebben vooral in combinatie met kaneel, een pittig, zoete smaak die helpen kan reguleren van de bloedsuikerspiegel en beteugelen van elke hunkeren naar. In het boek "Sugar Shock" raadt Connie Bennett kruidnagel toe te voegen aan uw salades, granen, groenten en pluimvee aan kruid omhoog uw recepten met het extra voordeel van het verminderen van suiker cravings.

Ginseng

Amy Rost zegt in het boek "Natuurlijke helende wijsheid en knowhow" te consumeren van ginseng, want het is een belangrijke kruid voor regulering van de niveaus van de glucose van het bloed, evenals de controle van suiker cravings. Als je in de dringende behoefte aan suiker, kunt u genieten van een stuk van ginsengen in honing te leveren een minimale hoeveelheid zoetheid, de auteur notities.

Zoethout

Rector-pagina zegt dat zoethout de root is een zoete toevoeging aan dranken die tot vermindering van de suiker aanzetten kan terwijl het aanbieden van een licht zoete smaak. Voor maximale suiker stabiliseren, combineren ginseng en zoethout in warm water.


gerelateerde artikelen