Kan kamille thee werken als een diureticum?

September 29

Kan kamille thee werken als een diureticum?

Kamille is een kruid dat gewoonlijk in thee gemaakt wordt, hoewel "hete infusie" een meer nauwkeurige term is omdat kamille niet een theeplant is. Kruideninfusies bevatten in tegenstelling tot zwarte en groene thee, geen cafeïne, die een bekende zenuwstelsel genotmiddel en diureticum is. Kamille bevat echter andere verbindingen die mild diureticum eigenschappen die ertoe leiden uw lichaam vertonen dat te verliezen van water door het stimuleren van meer frequent urineren. Overleg met uw arts voordat u opzettelijk gebruik van grote doses van diuretica voor gewichtsverlies of een medische aandoening.

Diuretica

Diuretica veroorzaken gedwongen diurese, of verhoogde wateropname, binnen uw nieren, waardoor het tarief van urination. Er zijn diverse categorieën van diuretica gebaseerd op hoe en waar zij van invloed zijn op uw nieren, maar alle diuretica verhogen de uitscheiding van water uit je lichaam. Cafeïne is de meest geconsumeerde verbinding met sterke diureticum eigenschappen. Diuretica kunnen voordelig zijn voor congestief hartfalen, cirrose van de lever, hypertensie, inflammatoire voorwaarden en bepaalde nierziekten, volgens het boek "Menselijke biochemie en ziekte." Echter, diuretica ook voor gewicht verlies doeleinden worden misbruikt en kunnen leiden tot uitdroging, mineraal en een elektrolyt onevenwichtigheden en veranderingen in de pH niveaus.

Kamille bloemen

Kamille is een licht bittere bloeiende kruid inheemse naar vele plaatsen in Europa en Azië. Verse en gedroogde kamille bloemen worden vaak gebruikt om Kruideninfusies of "thee." Kamille wordt verbruikt warm / koud en kan worden toegepast op de huid voor diverse voordelen. Grond kamille bloemen zijn ook beschikbaar als mondelinge capsules en vloeibare extracten zijn gemaakt van de verse bloemen en bladeren. Kamille bevat geen cafeïne en niet verstoort slaap cycli, zodat geschikt is voor consumptie men vóór het naar bed gaan.

Diureticum eigenschappen

Volgens "The nieuwe Healing Herbs" door Michael Castleman kamille mild diureticum eigenschappen en traditioneel in landen zoals Turkije is gebruikt voor de behandeling van blaasproblemen, menstruele krampen, congestie van de longen, ontsteking en oedeem. Kamille wordt ook beschouwd als een milde laxerende.

Andere eigenschappen

Kamille is waarschijnlijk de meest bekende en gebruikte als een slaap steun en ter bestrijding van slapeloosheid, want het heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Volgens "Medische fytotherapie" door David Hoffman omvatten andere eigenschappen weergegeven door kamille anti-inflammatoire, milde antimicrobiële en spier ontspannen effecten. In het bijzonder bevat kamille bisabolol, een anti-inflammatoire en antimicrobiële, en chrysin, een flavonoïde dat ontspanning en slaperigheid induceert. Kamille wordt als zodanig ook gebruikt om bevordering van de spijsvertering, darmparasieten, bestrijding angst verminderen en helpen met de symptomen van reuma. Hoewel kamille meestal bij nacht verbruikt is, kan de mild diureticum eigenschappen verstoring van de slaap vanwege de noodzaak om te urineren. Dus drink het in matiging, en probeer te legen van je blaas vlak voor het naar bed gaan.


gerelateerde artikelen