Kunt u ziek van het eten van fruit?

November 24

Kunt u ziek van het eten van fruit?

Een vers stuk fruit kan deel uitmaken van een gezonde voeding, gezien het feit dat vruchten zijn vol met vitaminen, mineralen en vezels. In sommige gevallen echter kan uw consumptie van fruit leiden tot ziekten. Wees niet bang van deze gezonde voedingsmiddelen; grondig wassen kan vaak verminderen uw risico van ziek.

Bacteriën problemen

E. coli of salmonella, die in de darmen van dieren van oorsprong zijn, kunnen besmetten de vrucht. Verbruik van beide soorten bacteriën kan maken je ziek, wat leidt tot symptomen zoals maag of buikkrampen, diarree, koorts en braken. De symptomen van E. coli kunnen duren tot 10 dagen, terwijl salmonella ziekte voor een week zorgen kan.

Niet gediagnosticeerd Fruit allergie

Een allergie niet gediagnosticeerd fruit kan je ziek maken. Kiwi's, perziken en appels zijn meer geassocieerd met allergieën, volgens het voedsel allergie onderzoek en Resource programma aan de Universiteit van Nebraska-Lincoln. Consumptie van fruit waarnaar u allergisch bent kan leiden tot jeuk en zwelling in en rond je mond. In sommige gevallen kunnen anaphylaxic reacties optreden.

Groenten en diarree

Als je diarree hebt, een stuk fruit eten mogelijk maken het erger, omdat het hoge vezelgehalte van de vrucht kan daardoor snel passeren op uw darmen. Vruchten van de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse wordt niet weergegeven als een gebruikelijke oorzaak van diarree, maar de Universiteit van Maryland Medical Center neemt er nota van dat fruit uw diarree verergeren kan. Fruit kan ook gas, die tot complicaties leiden kan wanneer heb je diarree veroorzaken.

Wassen van Fruit om te voorkomen dat de ziekte

Uw fruit grondig te wassen voordat je het eet kan verminderen het risico van het maken van je ziek. Voor de beste resultaten door je handen te wassen voordat u het wassen van het fruit en zorgen dat je mes en snijplank zijn ook schoon. Wassen van het fruit voorzichtig met water en gebruik een scrub borstel te schrobben firm-gevild fruit zoals appels. Wassen van de vrucht niet verwijderd elke trace hoeveelheid microben, maar genoeg om te voorkomen dat je ziek kunt worden.


gerelateerde artikelen