Wat zijn de voordelen van paardebloem wortel Capsules?

December 20

Wat zijn de voordelen van paardebloem wortel Capsules?

De meeste mensen kijken naar paardebloemen en zie een onkruid dat zij van hun gazons roeien moeten. Historisch gezien echter heeft de plant omarmd door inheemse Amerikanen als een middel voor de behandeling van een verscheidenheid van medische aandoeningen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Door de jaren heen, heeft het gebruik ervan blijven bestaan. Capsules met paardebloem wortel zijn vandaag, beweerde te behandelen en te verhinderen een aantal voorwaarden. Medisch onderzoek naar de effectiviteit ervan heeft aangetoond enkele potentiële voordelen, maar meer onderzoek is nodig om het volledig begrijpen hoe het werkt in het lichaam. Raadplegen met een vertrouwde medische professional alvorens paardebloem wortel te gebruiken om uw gezondheid te verbeteren.

Diureticum

Paardebloem wortel werkt als een diureticum in het lichaam, urine productie te verhogen en het verminderen van de vochtretentie, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Het doet dit door het verhogen van de hoeveelheid water en zout uitgescheiden door de nieren. Omdat het fungeert als een diureticum in het lichaam, is het soms raadzaam om voorwaarden waarin dit zou zinvol zijn, zoals hypertensie te behandelen. Echter, moet u altijd overleggen met een deskundige medische professional voordat u paardebloem wortel capsules gebruikt als een diureticum.

Behandeling van kanker

Paardebloem wortel wordt soms aangeprezen als een alternatieve behandeling voor mensen met kanker. Dit is gebaseerd op verschillende chemische bestanddelen in de fabriek die invloed kunnen hebben op de groei van tumorcellen, volgens Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Echter, studies over de paardebloem effect op kanker alleen zijn uitgevoerd in proefbuizen en op dieren. Geen menselijke studie zelfs verricht waaruit blijkt dat paardebloem wortel is gunstig in het behandelen of voorkomen van kanker. Omdat kanker levensbedreigend is, moet u deze nooit gebruiken om zelf behandelen uw conditie.

Diabetesbehandeling

Vroege onderzoek betekent paardebloem wortel capsules mogelijk nuttig bij de behandeling van diabetes, omdat het kan lagere bloedsuikerspiegel, volgens de website MedlinePlus. Onderzoek over dit voordeel is echter alleen aangetoond bij dieren. Voordat het kan worden aanbevolen om te helpen lagere bloedsuikerspiegel bij mensen, zijn menselijke studies nodig. Diabetes kan levensgevaarlijk zijn. Gebruik geen paardebloem wortel voor de behandeling van de voorwaarde, tenzij onder de hoede van een gekwalificeerde medische professional.

Laxeermiddel

De chemische eigenschappen van de paardebloem wortel lijken ook te hebben van een laxerend effect in het lichaam, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Daarnaast is het ook verondersteld om het verbeteren van spijsvertering en andere gastro-intestinale voorwaarden, omdat hierdoor de normale bacteriële flora in de GI tractus te bloeien. Altijd met een medische professional spreken alvorens paardebloem wortel te gebruiken om uw spijsvertering gezondheid te verbeteren.

Bevordering van de gezondheid van de lever

Paardebloem heeft gebruikt voor decennia als een middel voor het verbeteren van de gezondheid en de functie van de lever, volgens de New York University Langone Medical Center. Eeuwen geleden, werd het aangeprezen als een folk remedie aan ontgiften de lever en algemene gezondheid verbeteren. Vandaag, blijven sommige beoefenaars van alternatieve geneeskunde ter bevordering van dit gebruik, hoewel geen studies ooit overtuigend aangetoond dit effect dat hebben. Voordat u met paardebloem wortel leverfunctie te verbeteren, te spreken met een gezondheid vakman die goed geïnformeerd zijn over de effecten op het lichaam is.


gerelateerde artikelen