How to Lose Weight op een havermout dieet

November 22

How to Lose Weight op een havermout dieet

De havermout dieet kan zinvol zijn in een paar verschillende manieren. Een studie gepubliceerd in de Journal of preventieve Medicine in 1988 bleek dat degenen die havermout toegevoegd aan hun dieet hun cholesterol verlaagd. ABC News meldt dat havermout u afvallen helpen kan, want het is een oplosbare vezel en draagt bij tot een langdurig vol gevoel, zodat dieters minder geneigd zijn aan snack. Proberen de havermout dieet kan helpen verbeteren van uw gezondheid, zoals het krimpt uw taille.

Stap 1

Begin elke ochtend met een portie havermout. Een half kopje havermout gemaakt met een half kopje magere melk, en gekruid met kaneel of rozijnen, is een vezel-rijk-manier om uw dag te beginnen. De ochtend beginnen met havermout zal helpen u tij over tot lunchtijd. Hebben een ochtend snack van een portie fruit te houden van vezel in uw systeem.

Stap 2

Een half kopje havermout eten voor de lunch, maar ditmaal met een half kopje van uw keuze van smaak yoghurt maken. De yoghurt zal helpen het smaak zodat u niet vervelen van de smaak van de havermout, evenals profiteert u met actieve culturen die uw spijsverteringsstelsel helpen kunnen. Een hapje van een portie groenten kan helpen afweren medio middag honger.

Stap 3

Probeer een half kopje havermout voordat u uw regelmatig eten. De havermout zal u opvullen met een caloriearm soort vezel, zodat je minder bij diner eet. Zorg ervoor dat te houden diner een caloriearm aangelegenheid; Probeer gegrilde kip of vis, samen met een groene salade. Suikervrij pudding of gelatine dessert wil een goede avond snack.

Stap 4

Verbruiken slechts 900 tot 1.200 calorie├źn per dag voor de eerste zeven dagen te springen beginnen met uw dieet en het systeem te reinigen. Vervolgens, amp uw calorie-inname tot 1.000 tot 1300 calorie├źn per dag gedurende 30 dagen.

Stap 5

Blijven consumeren van ten minste twee porties van havermout per dag, hetzij als een maaltijd of snack, nadat het 30 dagen dieet is voltooid. Houden van de havermout in je dieet moet helpen u uw gewichtsverlies te handhaven als u uw normale dieet hervat.


gerelateerde artikelen