Colon reinigen dieet

September 21

Colon reinigen dieet

Sommige alternatieve geneeskunde pleit voor kenmerk moeheid, buikpijn, maag-nood en andere gezondheidsproblemen aan de accumulatie van toxines in de darmen. Een colon reinigen dieet veegt zogenaamd gevaarlijke chemische stoffen uit uw darmkanaal. Een typische dubbele punt schoonmaken programma eventueel dieetveranderingen, kruidensupplementen en colon irrigatie. Veel conventionele geneeskunde beoefenaars bedenkingen over de werkzaamheid en veiligheid van dubbele punt zuivering technieken, dus Raadpleeg uw arts voordat u begint met een reinigen.

Functies

In tegenstelling tot veel gewicht-verlies dieet, dubbele punt schoonmaken plannen zijn niet bedoeld als duurzame langetermijnoplossingen dieet. Integendeel, een dubbele punt schoonmaken is een korte termijn dieet ontworpen voor het spoelen van de gifstoffen uit je darmen. Dubbele punt schoonmaken plannen typisch laatst van 10 dagen tot een maand. Sommige beoefenaars reinigen herhaal het reinigen wanneer ze beginnen te voel traag, gewichtstoename of ervaring van gastro-intestinale nood. Veel dubbele punt schoonmaken diëten beginnen met een streng dieet ontgifting etappe gevolgd door een kruiden reinigen fase.

Zuivering van voedingsmiddelen

Alternatieve geneeskunde beoefenaars geloven dat pesticiden, levensmiddelenadditieven en conserveringsmiddelen, genetisch gemodificeerde organismen, hormonen en meststoffen fungeren als gifstoffen in het lichaam. Dus, de eerste stap in een dikke darm reinigen dieet is het verwijderen van alle verwerkte maaltijden, fastfood, cafeïne, alcohol en niet-biologische producten uw dieet toxine-om vrij te maken. Vele dieters ook afzien van het vlees voor de duur van het reinigen omdat vlees vaak hormonen of milieu-toxines bevatten.

Een colon reinigen dieet draait om verse groenten en fruit. Kiezen van een verscheidenheid van groenten en fruit uit diverse kleurgroepen voorziet uw lichaam met belangrijke vitaminen en mineralen. Terwijl het grootste deel van uw dieet moet bestaan uit hele, onverwerkte producten, zijn hele korrels producten ook toegestaan. Eten van quinoa, bruine rijst, wilde rijst of amarant tijdens de dikke darm reinigen om te houden van uw hoge energie-niveau.

Kruiden supplementen

Bepaalde kruiden supplementen los uw ontlasting, bevordering van de stoelgang. Frequente stoelgang Schakel je darmen van geaccumuleerd afval die gevaarlijke toxines kunnen bevatten. Psyllium zaad kaf gemengd met water of klei bieden uw lichaam met voedingsvezels, die lost kruk en reinigt de dikke darm. Een andere gemeenschappelijke reinigende supplement van de dubbelpunt is bentoniet, een soort klei die intestinale toxines absorbeert. Andere kruiden laxeermiddelen, zoals paardebloem, venkel zaad of zoethout wortel, kunnen worden gebruikt voor het stimuleren van de stoelgang.

Colon irrigatie

Sommige beoefenaars reinigen wilt ondergaan colon irrigatie naast het dieetveranderingen en het nemen van kruiden supplementen. Colon irrigatie is een medische procedure waarin een technicus voegt een kleine buis in het rectum en spoelt de darmen met warm water. Fecale materie sluit u de dikke darm door middel van een andere buis, en meerdere malen wordt de procedure herhaald. Sommige beoefenaars colon irrigatie toevoegen kruidensupplementen of cafeïne aan het water om te verder de dikke darm te reinigen. De procedure mag geen significante pijn veroorzaken kan, maar het ongemakkelijk zijn voor sommige mensen.

Overwegingen

Hoewel de dubbelpunt nuttig zijn voor uw gezondheid klinkt misschien, doen veel voorstanders van de alternatieve geneeskunde niet wijzen op de risico's die samenhangen met een dubbele punt zuivering dieet of colon irrigatie. Volgens Mark Larson, een gastro-enteroloog in de Mayo Clinic, kan colon irrigatie leiden tot fecale perforaties, intestinale spieren verzwakken of verstoren de normale werking van de dikke darm. Omdat uw spijsvertering natuurlijk spoelt afvalstoffen uit je lichaam en neutraliseert gevaarlijke toxine, na een dubbele punt zuivering dieet onnodig kan zijn. Praat met uw arts over uw dieetplannen voordat u begint met een dubbele punt schoonmaken.


gerelateerde artikelen