Wat Is de trapezium achter een doel Hockey voor?

February 20

Wat Is de trapezium achter een doel Hockey voor?

De doelman van vermogen om te stoppen met foto's en directe rebounds uit de voornaamste gebieden scoren is essentieel voor ieder team de kans om te winnen. De doelman heeft echter meer dan schoten worden bedreven in zijn werk stoppen. Een goede doelman moet omgaan met de puck met vertrouwen en start offensief speelt voor zijn team. National Hockey League regels kunnen echter niet een doelman om te skaten in een van de twee trapezium-vormig gebieden achter de linies van het doel.

Doelman de beperkt toegankelijke zone

De National Hockey League beperkingen opgelegd voor het seizoen 2005-06 op waar de goaltenders om te spelen de puck kon skate. Volgens de regels van de NHL zijn de gebieden waarvoor beperkingen gelden achter de eindregel in de vorm van een trapezium. Ze beginnen 5 voeten buiten de plooi doel met een diagonale lijn die is schuin naar buiten richting de planken aan de zijkanten van het oppervlak van de ijs geschilderd.

Doelman van straf

Als de doelman zijn plooi om te spelen de puck in het beperkte gebied achter de eindregel verlaat, ontvangt hij een twee minuten durende straf voor vertraging van het spel. Wanneer de doelman een boete in hockey krijgt, laat hij het ijs. Een teamgenoot serveert de straf voor hem en het team is short-handed voor de duur van de straf, tenzij de tegenstander een doelpunt scoort.

Motivering

De National Hockey League bij hem aanhangig de trapezium regel het seizoen 2005-06. De reden voor de regel was om aanvallende teams genereren meer scoringskansen te helpen. Keepers die de puck goed behandeld kon gemakkelijk skate in het gebied achter de eindregel en brand de puck uit de zone. De trapezium regel wordt verhinderd dat de keeper deze offensief escapades kortsluiting.

Controverse

Vóór de instelling van de trapezium regel, scoren in de NHL spelen daalde en regelgevers van de Liga's wilde opent het spel omhoog voor doel scoren. Toronto Maple Leafs Voorzitter Brian Burke uitgelegd dat goaltenders zou snel in de hoek schaatsen en stuur de puck uit de zone in een kwestie van seconden na een "zachte chip." "Het spel draaide in een tenniswedstrijd," vertelde Burke USA Today. "Je zou dumpen in en de keeper het zou gooien. Nu met zachte chip in de hoek, het verandert in een puck strijd en de mogelijkheid van een forechecking, en dat is wat we wilden."
Veel goaltenders houden echter niet de regel. New Jersey Devils doelman Martin Brodeur, de Liga's all-time winningest keeper, is een van de meest uitgesproken tegenstanders van de regel. Brodeur vertelde '' je kan niet blij zijn, iets wat ik heb gewerkt aan mijn hele leven te doen en het helpen van mijn teamgenoten en helpen mijn verdediging weg te nemen,'' de New York Times. '' Het is gewoon onderdeel van mij, spelen de puck. Dus, zeker, u kan niet gelukkig zijn."


gerelateerde artikelen