Low-Carb maaltijd plannen voor vrouwen

February 6

Low-Carb maaltijd plannen voor vrouwen

Low-carb diëten zoals Atkins en South Beach zijn populair omdat ze snel gewichtsverlies kunnen bieden. Vermindering van de consumptie van geraffineerde brood, pasta en zoete traktaties heeft andere voordelen, ook, volgens de Harvard School of Public Health. Zo lang als u kies magere eiwitten en gezonde vetten, kan een low-carb dieet verminderen uw risico op hart-en vaatziekten en diabetes en uw bloeddruk verlagen. Low-carb eten kan ook profiteren van vrouwen met reproductieve kwesties zoals polycysteus ovarium syndroom.

Ontbijt van kampioenen

Of u nu een drukke moeder hoeden van uw kinderen uit de deur of een zakenvrouw haasten om te werken voor een lange dag vol vergaderingen, is ontbijt essentieel voor de hele dag energie. Hebt u tijd om te koken, scramble eieren met een strooi kaas en in blokjes gesneden, low-carb groenten zoals groene paprika's of uien. Ter voorbereiding van een drukke week, kon je ook eieren, cubed ham, spinazie en kaas in muffin blik bakken. Het ontbijt muffins in de koelkast bewaren en hen pop in de magnetron voor een warme maaltijd die u aan de deur uitvoeren kunt.

Lunch van de macht

Salades zijn uw beste optie voor een snelle en gezonde low-carb-lunch, maar niet beperken jezelf te saai ijsbergsla. Andijvie, romaine sla en rucola hebben minder dan een gram van koolhydraten per portie van 1-cup. Bovenaan uw salade met een mager eiwit zoals gegrilde kip, blokjes Turkije kotelet of ingeblikte tonijn. Besprenkel de top met een eetlepel olie en azijn dressing. Een andere optie is geraspte kip of varkensvlees verpakt in sla bladeren in plaats van een carb-zware sandwich.

Eenvoudige Suppers

Uw gemak voedsel opties zijn beperkt op een low-carb dieet. U kan niet alleen pizza bestellen, maar uw maaltijd hoeft niet te worden arbeidsintensieve, hetzij. Bak of grill een kipfilet, varkensvlees kotelet of filet van vissen. Geniet van een bijgerecht van hartige puree bloemkool kaas en een salade. Ook kon je een eenvoudige soep met Bouillon, gebakken groenten en ingeblikte krab voor eiwit.

Snack tijd

Noten zijn een uitstekende bron van hart-gezond dieet Ary vezel en vet. Geniet van 24 amandelen of 25 pimpernoten (pistaches) voor ongeveer 2,5 gram koolhydraten. Magere zuivel met fruit is een lekkere snack. Top 1/2 kopje nonfat yoghurt van de Grieks-stijl met 1/4 kopje frambozen voor een telling van de koolhydraten van 5 gram.


gerelateerde artikelen