Opvoeding van autistische kinderen als een Single moeder

February 13

Opvoeding van autistische kinderen als een Single moeder

Verhogen van een kind met autisme is een uitdaging voor alle gezinnen kan, maar het vooral ontmoedigend voor een alleenstaande moeder. Volgens Regina Mignano, auteur van "Autisme: een holistische visie," wanneer ouders hun relatie, einde wordt de moeder vaak overgelaten aan de zorg voor het kind met autisme. Maar met de steun van dierbaren en organisaties uit de Gemeenschap, een alleenstaande moeder kan krijgen de hulp die ze nodig heeft om het handhaven van een gezond huis en omgeving voor haar autistische kind.

Bijhouden van verslagen van Routines

Terwijl kinderen met autisme vaak goed op routines reageren, alleenstaande moeders altijd mogelijk niet beschikbaar tijdens dagelijkse activiteiten om te helpen de routine. Bent u een alleenstaande moeder van een non-verbale kind met autisme, houden een briefje met uw kind de planning; het moet gewenste activiteiten, speelgoed, voedsel, activiteiten, beloningen en alles wat nuttig voor de verzorger van het kind zijn kan bevatten. Bekijk en pas de routine, zoals de behoeften van uw kind wijzigen.

Activiteiten op een krap Budget en schema

Opvoeding van autistische kinderen als een Single moeder

Betaalbare, Autisme-vriendelijk activiteiten zijn beschikbaar via de lokale en nationale organisaties. Bijvoorbeeld, biedt de YMCA zwemmen lessen voor kinderen met speciale behoeften; Het biedt ook financiƫle bijstand. Neem contact op met uw lokale parken en recreatie afdeling voor betaalbare activiteiten die bedoeld zijn voor kinderen met een handicap. Lokale Autisme ondersteunende organisaties zoals Autism Speaks of de nationale Vereniging Autisme ook gastheer peutertuinen en uitjes met sensorische-vriendelijke film matinees en andere activiteiten speciaal ontworpen voor kinderen met autisme en hun families.

Financiƫle bijstand

Kinderen met autisme kunnen vereisen speciale apparatuur, therapie, voedingssupplementen of andere items en diensten om te helpen beheren van symptomen of om te helpen navigeren van nieuwe vaardigheden. Voor de alleenstaande moeder van een autistisch kind worstelt om uiteinden voldoen aan particuliere en openbare financiering is vaak beschikbaar. Neem contact op met een lokale Autisme ondersteuningsorganisatie voor informatie over agentschappen die subsidies bieden. Neem contact op met uw lokale openbare bijstand kantoor over het programma betreffende de bijstand van een nationale aanvullende voeding voor hulp verkrijgen van voedsel, en Children's Health Insurance Program voor dekking van de uitgebreide gezondheidszorg voor uw kind. Aanvullende zekerheid inkomen levert maandelijks cash bijstand voor mensen met een handicap met een beperkt inkomen, met inbegrip van mensen met autisme.

Uw Support Network

Je kan je best niet als een moeder als u geen zorg voor jezelf. Het maken van een ondersteunend netwerk waarin dierbaren, andere ouders van kinderen met autisme en professionals die gericht zijn niet alleen op uw kind, maar op het helpen van u handhaven van de gezondheid van uw gezin. Neem contact op met de plaatselijke afdeling van een Autisme-ondersteuningsorganisatie voor groepen van de steun van de ouders. Niet alle hoofdstukken hebben groepen vooral alleenstaande moeders, maar leden die graag een start mogen verwelkomen. Neem de tijd om zorg voor jezelf, en vragen voor de hulp die u nodig hebt.


gerelateerde artikelen