Nachtelijke inbeslagneming tekenen & symptomen

July 10

Aanvallen die zich bij nacht voordoen, of nachtelijke aanvallen, zijn meestal als gevolg van epilepsie en kunnen aanzienlijk effect de mogelijkheid om een goede nachtrust. Er zijn echter andere slaapstoornissen die soortgelijke symptomen, die verkeerde diagnose kunnen worden gesteld als nachtelijke aanvallen veroorzaken. Dit kan gebeuren omdat nachtelijke aanvallen en slaapstoornissen vaak zonder medeweten van de patiënt voorkomen. Om te helpen bij het correct vaststellen van een ware nachtelijke aanval, is het belangrijk om vertrouwd te raken met de tekenen en symptomen.

Onvermogen om te concentreren

Terwijl alle slaapstoornissen leiden tot kunnen overmatige overdag vermoeidheid en moeite zich te concentreren tijdens de dag, waar nachtelijke aanvallen aanzienlijk verminderen de tijd doorgebracht in diepe slaap en de gevolgen kunnen zijn drastisch. Nachtelijke aanvallen kunnen leiden tot een totale onvermogen om te werken of functioneren tijdens de dag, staat de Columbia University slaap stoornissen Center.

Onvrijwillige beweging

Nachtelijke aanvallen kunnen leiden tot abnormale of oncontroleerbare bewegingen tijdens het slapen. De University of Michigan Health System beweert dat in sommige gevallen de patiënt abrupt meerdere keren zonder bekende oorzaak ontwaakt. Anderen kunnen thrash in bed, gewelddadige bewegingen van de armen en de benen ervaren allen terwijl het nog in slaap. Bij opwinding lijkt de patiënt verward en gedesoriënteerd.

Incontinentie en tong bijten

Vangsten die zich tijdens de nacht voordoen kunnen leiden tot een verlies van de mogelijkheid om controle van de spieren in het lichaam. Dit kan leiden tot incontinentie en ongevallen in bed. Ook kan er een neiging om de tong bijten. Als nachtelijke aanvallen worden verdacht, kunt een arts bestellen, een slaap-studie en hersenen golf activiteit tests om te bepalen als het een ware nachtelijke aanval of een ander type van wanorde van de slaap.


gerelateerde artikelen