Hoe krijg ik een Hyper kind naar Bed

July 28

Hoe krijg ik een Hyper kind naar Bed

Hoewel u door bedtijd uitgeput bent, lijkt uw kind worden terugkaatst op de muren, wanneer hij wordt verondersteld te krijgen klaar voor slaap. Zijn overtollige energie betekent dat je extra vertragingen en protesten te behandelen. Hoe is hij verondersteld om genoeg slaap wanneer hij zo hyper? U mei niet zitten kundig voor hem dwingen om te vallen of in slaap blijven, maar u kunt verhogen de kans dat hij groggier worden zal wanneer het tijd is voor hem om te ontspannen.

Stap 1

Bekijk wat uw kind later op de dag verbruikt. Overwegen eten diner eerder op de avond dat je kind volledig verteren en krijgen over de energie-Prikker dat afkomstig is van haar maaltijd. Ook knippen terug op suiker inname een paar uur voordat bed of anders uw kind fysiek niet in staat kan worden ontspannen. Cafeïne uit uw kind voeding zo veel mogelijk te verminderen en te elimineren het volledig ten minste zes uur voor het slapen gaan, adviseert de American Academy of Pediatrics HealthyChildren.org website.

Stap 2

Toestaan alleen kalmerende nachtelijke activiteiten zoals het lezen van een boek, beoefenen op een muziekinstrument en een rustig spel. Besteden te veel tijd voor een verlichte scherm (dat wil zeggen tijdens het spelen van videospelletjes of televisiekijken) voorafgaand aan bed kan ernstig belemmeren uw kind de mogelijkheid om te slapen. Kinderen die televisie in de avond voor het slapen gaan krijgen vaak minder slaap omdat zij problemen ondervindt bij het in slaap vallen, stelt de American Academy of Pediatrics.

Stap 3

Vast een vertrouwd bedtijd routine. Een kind dat wat weet te verwachten van elke nacht is meer kans om te acclimatiseren aan bedtijd en ontspannen gemakkelijker. Misschien is uw kind routine zal beginnen om 19.00 uur met een warm bad van bellen, borstelen tanden, één of twee verhalen, een rug wrijven, zachte achtergrondmuziek, een nachtlampje en een knuffel en kus goodnight. Wat routine van uw gezin is, zorg ervoor dat het is iets dat uw kind uitkijken kan naar zodat hij zal meer bereid zijn te stoppen wat hij aan het doen is wanneer u zegt, "Het is tijd voor bed."

Stap 4

Zelf kalmerende technieken bespreken met uw kind. Laat hem weten dat u begrijpt wat het is om moeite slapen soms hebben, maar dat u niet altijd aanwezig kan zijn om haar in slaap vallen te helpen. Misschien kunt u haar overnachting in zeggen gebeden, tellen schapen, diep adem te nemen, denken voor een ontspannen plek, ontspannen individuele lichaamsdelen en "tot zinken brengen in" aan het bed leiden. De volgende nachten, laat haar praktijk op haar eigen.

Stap 5

Blijven vasthouden aan de handhaving van de regels voor het slapen gaan. Bijvoorbeeld — vooral voor kinderen die tijd vertellen kunnen — bedtijd is voor het slapen gaan. U kunt ook besluiten dat u laat uw kind call voor u eens elke avond, maar na dat "coupon" is verlopen, rustig handleiding hem terug naar bed met geen direct oogcontact of gesprek. Als u niet volgen door middel van, zullen uw kind energieniveaus stijgen als hij probeert om u te geven hem een extra 10 minuten of een extra knuffel en kus te overtuigen.

Stap 6

Maken van uw plan van actie, maar wacht niet tot bedtijd komt rond te ontwikkelen of halverwege het afdwingen van het nieuwe plan. Duidelijkheid van een waarschuwing geest en overeenstemming te bereiken over een vast schema zal u volgen via helpen. Uw plan op ideeën voor uw nieuwe avond routine, je bedtijd routine, en alle nieuwe regels en de mogelijke gevolgen die u wilt bespreken met je kind te nemen.


gerelateerde artikelen