Spa ideeën voor a Girl's Night voor tieners

December 4

Spa ideeën voor a Girl's Night voor tieners

Een nacht in-home spa is een veilig, gezond, leuk idee voor een tiener verjaardagspartij of "gewoon omdat" sleepover. Met sommige creatieve ideeën voor het luxe behandelingen en toegeeflijk traktaties evenals giften en decor dat elke ritzy dag spa rivaal, kunt je trekken uit een feest dat uw gasten zullen worden stromende over voor weken.

Instelling

Aankleden van de kamers die je gebruiken zult om een spa-achtige sfeer te creëren. U kunt vrij, vrouwelijke kleuren zoals roze en lavendel gebruiken, of kies meer rustgevende tinten, zoals mint, salie en licht bruin. Dienbladen met gladde rivier stenen en aromatische kaarsen plaatsen in uw huis en zet sommige rustgevende new age muziek. Vermelde items die de tieners, zoals dikke badjassen en handdoeken gebruiken kunnen, wraps sokken of pantoffels en hoofdbanden of haar ook, alles in de kleuren van de spa van uw handtekening.

Eten en drinken

Werpers vullen met gesneden fruit, kruiden of zelfs groenten die past bij het kleurenschema van uw partij. Toevoegen ijs en water voor een rustgevende wellness-drank die ziet er geweldig uit, ook. Daarnaast, het maken van aangepaste waterfles etiketten met uw tiener naam, zoals "Van Meagan Spa Party," op uw computer en geven gasten dranken die als souvenirs verdubbelen. Gesneden sandwiches, meloen en plakjes komkommer met cookie cutters in bloem, ster of andere shapes en schik ze op platen samen met bessen, kersen en cookies gedoopt in chocolade.

Behandelingen

Instellen van stations voor diverse spa-behandelingen, zoals een station manicure met nagellak remover en katoenen ballen, oranje stokken en emery boards, alsmede diverse Pools kleuren; een gezicht station met reinigingsmiddelen, toners en maskers voor verschillende huidtypes; en een station van de pedicure met comfortabele stoelen, tobben water met badzout voor het inweken van de voeten, geurstenen en nagellak. De tieners beurten elkaar verwennerij of uw diensten aanbieden als een spa-assistent toestaan.

Gunsten

De gasten geven persoonlijke middelgrote spa items mee naar huis nemen. U kunt hen bij een bad en schoonheid winkel of een detailhandelaar cosmetische aanbod kopen. Als alternatief kun je cadeaus zelf, zoals zelfgemaakte suiker scrub. Gewoon Combineer gelijke delen suiker en olijfolie, voeg een paar druppels etherische olie voor geur en een beetje voedsel kleur te maken van de batch die overeenkomen met uw spa feest thema. Divvy het mengsel in glazen potten met deksels en aangepaste geschreven of gedrukte labels toevoegen.


gerelateerde artikelen