De beste pre-workout drank voor vrouwen

November 29

De beste pre-workout drank voor vrouwen

Wat je in je lichaam voordat een training verdient als veel aandacht en planning als de training zelf. Je lichaam vereist goede tanken om ervoor te zorgen dat er genoeg energie te verbranden en om te voorkomen dat schade, uitputting en lichte duizeligheid. Plus, de meer aandacht, u betaalt in pre-en post-workout voeding, hoe sneller je lichaam zal herstellen. Hoewel er geen magische drank die voor alle vrouwen werken zal, zijn er sommige richtlijnen die u zich houden moet voor het tanken van pre-workout. Elk element kan worden gecombineerd voor de productie van een pre-workout drank die voor u werkt.

Water

Het is belangrijk om te voorkomen dat uitdroging tijdens een training, die je meer vatbaar voor als je tijdens het warmste deel van de dag of tijdens een lange, intensieve training of wedstrijd oefenen. De American College of Sports Medicine beveelt aan dat u een hydratatie-plan waarin 2 tot en met 3 kopjes water in de de twee om de drie uur voordat uw training. Dan drinken een half tot een kopje water om 15 tot 20 minuten tijdens het trainen. Toevoegen van elektrolyten of kokoswater proberen als je zwaar zweet of als het erg warm is.

Koolhydraten

Koolhydraten zijn de belangrijkste bron van het lichaam van voedsel tijdens het sporten. Hoewel het lichaam is afhankelijk van wat vet voor brandstof, het geeft de voorkeur aan het verbranden van koolhydraten en slaat glycogeen in de lever en de spieren te gebruiken als energie. Omdat het lichaam voortdurend van haar winkels trekken is, is het belangrijk om voldoende koolhydraten te houden van deze winkels bekroond. Als je slaapt, zijn ze aanzienlijk uitgeput. Bij het mengen van een pre-workout drankje, voeg koolhydraten in de vorm van vruchtensap en sport dranken. Of groenten en fruit toevoegen aan een juicer voor sommige snelle koolhydraten.

Eiwit

Tijdens het sporten, er is toegenomen bloed stroom naar de spieren, waardoor het de perfecte tijd om je spieren met extra aminozuren, die hen helpen zal te herstellen geen tranen en te groeien sterker post-workout brandstof. Eiwit is ook een goede aanvulling op een pre-workout drankje, omdat het u helpen zal om gevoel volledig langer. Wanneer u tot een drankje mengen bent, kunt u overwegen een scoop eiwit poeder. Vrouwen kunnen ook profiteren van de calcium en vitamine D gevonden in laag-vet zuivelproducten zoals melk.

De perfecte Smoothie

Brandstof uw training met de juiste mix van koolhydraten en eiwitten door zweepslagen tot een smoothie. Deze maken een goede pre-workout drankje door eerst toevoegen nonfat Griekse yoghurt voor eiwit en dan mengen in uw favoriete SAP en vers of bevroren fruit en honing voor koolhydraten. Een banaan zorgt voor kalium en elektrolyten, of kunt u sommige kokoswater.


gerelateerde artikelen