Hoe om te keren Kegels

November 26

Omgekeerde kegel oefeningen kunnen helpen mannen die zijn streden met prostaatkanker, erectiestoornissen of premature ejaculatie. Uitvoeren van omgekeerde kegel oefeningen zal u helpen bepalen de penile spieren en bouwen uithoudingsvermogen en kracht. Deze oefeningen kunnen geven u en uw partner een bevredigender seksleven door het bevorderen van langere vrijen.

Stap 1

Zoeken uw frontale penile spieren tijdens het urineren. Het contract van de spier aan de voorzijde van uw penis toe de urinestraal te evacueren sneller.

Stap 2

Zitten in een rustige kamer. Haal diep adem om duidelijk uw geest van alle afleidende gedachten. Je moet geconcentreerd en gecentreerd voordat u begint. Dimmen de lichten en de gordijnen sluiten kunt u een ontspannen toestand te bereiken.

Stap 3

Focus op uw penile spieren, en beginnen met het contract van de spieren gelegen aan de voorzijde van de penis. Hou uw bekkenbodemspieren ontspannen als u dit doet.

Stap 4

Haal diep adem en "duwen" uit de spieren, houden van de bekkenbodemspieren ontspannen en zich te concentreren op de frontale penile spieren. Houd de spiercontractie gedurende een paar seconden, dan ontspan en adem uit.

Stap 5

Herhaal dit voor 10 tot 15 herhalingen, langzaam verhogen van uw herhalingen dagelijks.

Waarschuwingen

  • Niet overdrijven uw oefeningen in het begin, als dit penile letsel kan veroorzaken.

gerelateerde artikelen