Hoe te verwijderen van eiwitten uit contactlenzen

December 13

Hoe te verwijderen van eiwitten uit contactlenzen

U vertrouwen op uw contactlenzen om kristalheldere visie die je dagelijks kunt dragen. Echter vereist contacten zorgvuldige onderhoud ter voorkoming van de opbouw van eiwitten. Eiwitten zijn natuurlijk gevonden in je tranen en kunnen koppelen aan uw contactpersonen, volgens contactlens antwoorden. U ziet de eiwit-deposito's op uw contactpersonen als een dunne waas op de lenzen. Terwijl u gebruik van een oplossing van de contactlens maken kan voor het opslaan van contactpersonen, moet u een gespecialiseerde eiwit verwijdering oplossing verwijderen eiwit deposito's. Het kennen van deze techniek is gunstig voor beide dragers van zachte en harde contactlenzen.

Stap 1

Was uw handen grondig met een antibacteriële zeep. Dit helpt om te voorkomen dat stof en bacteriën uit je handen overbrengen naar uw contactlenzen, volgens contactlens antwoorden. Droog uw handen grondig.

Stap 2

Sluit de contactlens doosje of eiwit mand strak om te voorkomen dat vloeistof lekt. Schud de lens geval gedurende een halve minuut om ervoor te zorgen dat de oplossing volledig jassen de contactlenzen.

Stap 3

Laat de lenzen te genieten zoals aanbevolen---meestal twee uur.

Stap 4

De contactlenzen verwijderen uit het eiwit geval schoonmaken en spoelen met een oplossing van de multifunctionele of zoute lens, volgens alle over visie. Controleer de contactpersonen voor borrelen nadat u deze oplossing hebt toegepast en blijven van toepassing totdat u geen borrelen merken---dit betekent dat er geen meer eiwit deposito's op de contacten zijn. Blijven door aanbrengend contactpersonen of opslaand hen in uw typische oplossing.

Waarschuwingen

  • Niet verwijderen van eiwit afzettingen op uw contactpersonen kan leiden tot ernstige eye infecties en andere complicaties van het oog, volgens Web Health Centre.

Tips

  • Met behulp van een multifunctionele contact oplossing kunt verwijderen van eiwit opbouw op een dagelijkse basis, volgens Web Health Centre. U ondervindt regelmatig eye infecties of bedenkingen over de opbouw van eiwitten, worden ervoor dat de contacten met de oplossing van een eiwit verwijdering wekelijks schoon.

Wat die u nodig hebt

  • Eiwit verwijdering oplossing
  • Schone contact lens geval
  • Antibacteriële zeep

gerelateerde artikelen