Hoe te kiezen voor zwemmen Goggles

December 16

Hoe te kiezen voor zwemmen Goggles

Als je regelmatig als een vorm van fitness zwemmen, is een betrouwbare paar zwemmen bril een must. De chloor in de meeste zwembaden zal irriteren je ogen en beletten dat u ziet waar je naartoe gaat. Bril help die u een vloeiende lijn bereiken zonder te compenseren voor de problemen van de visie in het water. Brillen zijn verkrijgbaar in een brede selectie van modellen en functies, dus het helpt om te volgen enkele richtlijnen bij het kiezen van zwemmen bril.

Stap 1

Bepalen hoe u uw bril zwemmen zal gebruiken om te helpen u specifieke kenmerken selecteren. Als u voornamelijk buiten zwemmen zijn, kunt u UV-bescherming en mirrored of getinte lenzen te houden van de schittering omlaag. Vele concurrerende zwemmers zoals kleinere bril die zonder speling rond oogkassen passen, en anti-mist en krasbestendige lenzen moeten worden op uw lijst maakt niet uit wat voor soort zwemmen jij. Ook beslissen als u voorschrift bril vereisen dus kun je de nodige regelingen.

Stap 2

Plaats de bril u graag tegen je gezicht en licht ingedrukt om te testen het zegel. Als u op drukt, moet je een tweede van snelle zuigkracht voelen. Als de zuigkracht niet voldoende is, koop geen bril omdat zij zal waarschijnlijk lek en niet hun doel. Aan de andere kant, kan zuiging, die ook sterk worden ongemakkelijk en zelfs pijnlijk.

Stap 3

Proberen op meerdere paren en stijlen te vinden die het meeste comfort met alle functies die u nodig hebt. Zwemmen bril komen meestal in ronde of ovale vormen voor verschillende-vormige oogkassen. Ook kan je bril met een verstelbare neus stuk voor een nog nauwere pasvorm. Test de bandjes om ervoor te zorgen dat ze de bril stevig op zijn plaats houden. Schud je hoofd van links naar rechts en probeer na te bootsen elke bewegingen die u mag gebruiken terwijl op het water.

Waarschuwingen

  • Vermijd het wrijven van de binnenkant van de lenzen, zoals dit krassen veroorzaken kan en een anti-mist coating kan worden verwijderd.

Tips

  • Juiste zorg zal verlengen de levensduur van uw bril. Na gebruik, spoel ze af in koud water te verwijderen van de chloor.

gerelateerde artikelen