Opgeblazen gevoel met gewichtsverlies

July 2

Opgeblazen gevoel met gewichtsverlies

Onbedoeld gewichtsverlies is een symptoom dat je nooit moet negeren. Gecombineerd met een opgeblazen gevoel, kan gewichtsverlies duiden op een verscheidenheid van voorwaarden--zowel schadelijk en goedaardige--dat een zorgverzekeraar moet evalueren. Vóór het bezoek aan uw arts, duren om te noteren van de bedragen van gewichtsverlies en wanneer het opgeblazen gevoel optreedt, evenals alle andere symptomen die u ondervindt.

Onverklaarbaar gewichtsverlies

Onverklaarbaar gewichtsverlies kan worden veroorzaakt door een scala van onderwerpen van stress aan de ziekte. Zorgverleners krijgen in het algemeen bezorgd wanneer u onbedoeld verloren hebt meer dan 10 pond of 5 procent van je lichaamsgewicht binnen het bereik van 6 maanden tot een jaar, neemt nota van de Universiteit van Maryland Medical Center. U zult moeten kijken op uw voeding en activiteit niveau te zien als ze hebben veranderd, aangezien zelfs kleine veranderingen leiden verlies van het gewicht tot kan. Gewichtsverlies bij oudere volwassenen wordt soms veroorzaakt door een onvermogen om te eten ook als gevolg van kauwen en slikken van moeilijkheden of veranderingen in de smaak en geur die voedsel onsmakelijk maken.

Opgeblazen gevoel

Opgeblazen gevoel is een gevoel een volheid verschuldigde gas of lucht opbouwen in de maag. Het, kan ook worden veroorzaakt door stress, een verandering in dieet of ziekte. U zult moeten kijk of uw opgeblazen gevoel rond maaltijd optreedt tijden, het eten van bepaalde voedingsmiddelen of op bepaalde tijdstippen van de dag.

Goedaardige oorzaken

Gewichtsverlies en opgeblazen gevoel is vaak goedaardig. Het kan worden verlicht door het aanbrengen van levensstijlveranderingen, vermindering van stress en een beter dieet eten. Merck Manuals meldt dat wanneer mensen nerveus zijn ze de neiging om het slikken van lucht, die leiden opgeblazen gevoel tot kan, en angst leiden verlies van het gewicht tot kan. Het slikken van lucht kan ook worden veroorzaakt door kauwgom of roken, maar in het algemeen deze activiteiten niet leidt tot gewichtsverlies. Bovendien, voedselallergie of gevoeligheden kunnen leiden tot verlies van het gewicht en opgeblazen gevoel. Als u vindt dat uw maag voelt opgeblazen na een maaltijd met zuivel, bijvoorbeeld, moet u wellicht een gevoeligheid voor zuivelproducten. Opgeblazen gevoel zelf kan leiden tot verlies van het gewicht, als u niet wilt dat iets in je maag dat zal pijn veroorzaken.

Ziekten

Weight loss met opgeblazen gevoel moet worden beoordeeld door een professionele gezondheidszorg, omdat, volgens de Merck Manuals, zijn ze rood-vlag symptomen voor ernstige aandoeningen, met inbegrip van gastro-intestinale kankers en eierstokkanker. Gewichtsverlies en opgeblazen gevoel kunnen bovendien worden veroorzaakt door Prikkelbare darmsyndroom, coeliakie, maagzweer of gastroparese.

Behandeling

Sommige gewichtsverlies en een opgeblazen gevoel kan worden behandeld thuis, nadat je hebt zijn gewist van een ernstig gezondheidsprobleem door uw zorgverzekeraar. Eet kleine regelmatige maaltijden en om regelmatige matige oefeningen die kunnen verlichten de opgeblazen gevoel van prikkelbare darm aandoeningen. Stoppen met roken en bezuinigen op kauwgom, die toevoegen kunt aan het opgeblazen gevoel, waardoor het eten moeilijk en waardoor gewichtsverlies.


gerelateerde artikelen