Dingen te doen voor peuters in Bremerton-Silverdale (Washington)

June 21

Dingen te doen voor peuters in Bremerton-Silverdale (Washington)

Silverdale en Bremerton, Washington, zitten op tegenovergestelde uiteinden van kleurstoffen inham in de Puget Sound--Silverdale is 10 mijl ten noorden van Bremerton. De steden liggen in het noordwestelijk gebied van Washington, ongeveer 30 mijl over Puget Sound uit Seattle. Deze kleine zee-gemeenschappen bieden peuter activiteiten, met inbegrip van indoor speeltuinen gebieden, parken en kindvriendelijke musea.

Parken

Op een hete zomerdag, neem je peuter aan Harborside Fountain Park in Bremerton. Het park beschikt over vijf spuiten fonteinen met ondiepe zwembaden voor waden en spatten. Kleintjes zullen ook genieten van het kijken die de veerboten rollen door. Silverdale Waterfront Park shore toegang heeft en een pier, waar u boten en zeeleven controleren kunt. Het heeft een speeltuin, overdekte picknick gebied en veel gras om op te spelen. Illahee State Park in Bremerton heeft 75 hectare van familie recreatie. Als je denkt dat je kleintje zullen samenwerken dat, is camping beschikbaar. Het park heeft bos wandelen routes en 1,785 voeten van wal toegang voor uw peuter om te verkennen.

Festivals

Silverdale heeft het Festival dagen walvisvaart sinds 1972. Dit evenement vindt plaats tegen het einde van juli en biedt een heel weekend plezier familie. Peuters zullen genieten van de rubber duck races, kiddie rides, gezicht schilderen, clowns, vuurwerk display en food stands. Het Festival van de Blackberry Bremerton treedt op tijdens dag van de arbeid weekend. Je kleintje zal het kindergedeelte fase, met muziek van de jongen, magische shows en ponyritjes hou. Een klimmuur en bouncy huis zijn dichtbij en leveranciers van voedsel en ambacht.

Educatieve activiteiten

Uw peuter kunt uitchecken sommige beestjes in het Bug-Museum in Bremerton. Het museum is gratis en heeft meer dan 15 interactieve en interessante activiteiten, waaronder live bug bekijkt, microscopen te verkennen bug organen, en een 8-voet lange ant farm. Kinderen van alle leeftijden kunnen bijwonen 45 minuten durende workshops waar ze kunnen raken en houden van reptielen en insecten terwijl leren alles over hen. De duidelijke Creek Sa'qad interpretatieve Center in Silverdale kunt je kleintje om natuur te verkennen in een begeleide en boeiende manier. Een grote rode schuur heeft exposities en speciale evenementen. Uw familie kan een rondleiding van een naturalist beneden de vele paden bekijken wetland en bos habitats. Kleuters leert over alle soorten dieren, boom en bloem die ze bekijken.

Indoor plezier

Speel Indoor speeltuin en Learning Center in Bremerton heeft partij pakketten en open spel voor uw peuter. Een avondje ouders uit wordt aangeboden voor kinderen ouder dan 3 jaar zindelijk zijn. De faciliteit is home naar het huis van een reus stuiteren, keuken, grote dia, sportterrein spelen en auto's. Alle Star rijstroken in Silverdale is een plek om te leren uw tyke de grondbeginselen van het Bowlen. Bumpers zijn beschikbaar om hem te houden van het krijgen gefrustreerd door goot ballen. Bowling verjaardag partij pakketten zijn beschikbaar.


gerelateerde artikelen