Maaltijd plannen om 50 ponden te verliezen

May 30

Maaltijd plannen om 50 ponden te verliezen

Er zijn tal van maaltijd-planning bedrijven op de markt gericht op degenen die willen controleren van hun dieet. Als u verliezen 50 pond of meer wilt, kiest u een plan van de dieetmaaltijd dat uitgebalanceerde maaltijden en goede gedeelten biedt. Degenen met magere eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten bij elke maaltijd zal worden het meest effectief in het helpen van u 50 ponden verliezen.

Jenny Craig

Jenny Craig biedt maaltijd planning en speciale voeding van person-to-person overleg kunt u 50 ponden verliezen. Jenny Craig diëten en maaltijden zijn ontworpen door geregistreerde diëtisten die aan de richtlijnen van het Amerikaanse ministerie van landbouw, of de USDA voldoet. De maaltijden zijn veel fruit, groenten, gehele korrels en verminderd-vet zuivelproducten, evenals mager vlees, vis, bonen, eieren en pluimvee. Hun maaltijden streven naar het elimineren van suikers, verzadigde vetten, cholesterol en natrium. Jenny Craig maaltijd plannen leren je om te eten kleinere, meer uitgebalanceerde maaltijden gedurende de dag en beschikken over een gecontroleerde gedeelten die zijn verpakt en verkocht onder Jenny Cuisine. Jenny Craig's maaltijd plannen geven u ook toegang tot een persoonlijk dieet consultant die zal u helpen uw dagelijkse voeding te controleren en je leren om te koken thuis om te helpen bevorderen van uw inspanning om 50 ponden te verliezen.

Weight Watchers

Weight Watchers biedt maaltijd plannen en interactie met de supporters te helpen u uw gewichtsverlies doel van 50 pond te bereiken. Weight Watchers heeft programma's voor mannen en vrouwen en andere programma's die specifiek zijn voor bepaalde gewicht-verlies doelen. Weight Watchers maaltijd plannen zijn gebaseerd op een puntensysteem waarbij die u een bepaald aantal punten per dag eten kunt. Weight Watchers biedt ook regelmatige bijeenkomsten kunt u leren over effectieve manieren om gezonder te eten en te blijven binnen de Weight Watchers maaltijd plannen. Weight Watchers maaltijd plannen zijn evenwichtige, laag in calorieën en vet, en de functie grootte matig gedeelten overeenkomstig de aanbevelingen van de USDA.

Nutrisystem

Nutrisystem is een gewichtsverlies plan van de dieetmaaltijd dat stuurt dat u premade maaltijden. Nutrisystem gebruikt, u een vooraf ontworpen maaltijd plan elke maand volg en eten van maaltijden onderzocht en gemaakt door gewichtsverlies professionals. Nutrisystem maaltijden praktijk gedeelte-controle en functie mager vlees, complexe koolhydraten en veel fruit en groenten. In tegenstelling tot Jenny Craig en Weight Watchers, Nutrisystem komt niet heel wat interactie of overleg met anderen op zoek naar 50 ponden verliezen. Nutrisystem maaltijd plannen voorzien ook maaltijden en snacks hoog in vezel, helpen je voelen vollediger langer zodat u niet te veel eten.


gerelateerde artikelen